Κλείνουν πτέρυγες covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Καλά νέα από το μέτωπο της πανδημίας στα Τρίκαλα καθώς λόγω της συνεχούς μείωσης των ασθενών που χρίζουν νοσηλείας η Διοίκηση του Νοσοκομείου κλείνει τις δυο πτέρυγες covid-19 και διατηρεί μόνο μια.

Ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Κώστας Γρηγορίου μιλώντας χθες στη Λέσχη 97,6 εξήγησε ότι “έχει παρθεί η απόφαση από το ΔΣ της Πέμπτης και από σήμερα θα εφαρμοστεί, να μειωθούν οι 3 πτέρυγες για τον covid και να μαζευτούν όλα τα περιστατικά covid που χρήζουν νοσηλείας στον χώρο της πρώην παιδιατρικής όπου υπάρχουν 31 κλίνες, που είναι υπεραρκετές”.

Εντωμεταξύ και σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει μεγάλο “κύμα” για εμβολιασμό, ενώ τα JOHNSON & JOHNSON έχουν γίνει… ανάρπαστα: “Εντείνονται οι εμβολιασμοί τελευταία, κάνουμε περίπου 400 εμβολιασμούς καθημερινά. Από την Κυριακή 6 Ιουνίου θα αρχίσει ξανά στο ΓΝΤ και ο εμβολιασμός με Johnson, και θα γίνονται οι εμβολιασμοί και τις Κυριακές πλέον και με τα 2 εμβόλια. Με το που άνοιξε το σύστημα για το εμβόλιο της Johnson έχουν κλειστεί όλα τα ραντεβού μέσα σε πολύ μικρό διάστημα, είναι πολύ μεγάλη η ζήτηση για το εμβόλιο αυτό”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ