Κοσμοσυρροή στα Τρίκαλα στην παρουσίαση του βιβλίου του Μικέλη Χατζηγάκη

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Κέρδισε το στοίχημα του κόσμου ο Μικέλης Χατζηγάκης. Στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του παρευρέθηκαν περισσότεροι από 1000 πολίτες οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα ασφυκτικά, αλλά και τον εξωτερικό χώρο της αίθουσας στον οποίο είχε τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη για να καλύψει τις ανάγκες του Τρικαλινού κόσμου.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης έκανε μια αμιγώς πολιτική ομιλία και έκλεισε λέγοντας ότι στην επόμενη μάχη θα είναι παρών. Συγκεκριμένα, ο Μικέλης είπε «σε αυτή την μάχη θα είμαι παρών. Το χρωστάω στους συμπολίτες μου εδώ στα Τρίκαλα, το χρωστάω στους φίλους μου, το χρωστάω στα παιδιά μου. Στο τέλος τέλος το χρωστάω στον ίδιο μου τον εαυτό». Ο Τρικαλινός πολιτικός εξήγησε γιατί πρέπει να ηττηθεί ο λαϊκισμός σε κάθε έκφανσή του και ανέφερε συγκεκριμένες προτάσεις που θα βοηθήσουν τους συμπολίτες του στα Τρίκαλα.

Ο έμπειρος και διακεκριμένος δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης συντόνισε την συζήτηση. Ο Διευθυντής της ΕΣΤΙΑΣ αφού ανέλυσε πως και γιατί ο λαϊκισμός έφερε την κρίση στην Ελλάδα, μίλησε με θερμά λόγια για τον Μικέλη Χατζηγάκη τον όποιο χαρακτήρισε ένα ώριμο νέο με προοπτική και μέλλον στην πολιτική.

Η πρώην υπουργός και βουλευτής Ά Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μικέλη Χατζηγάκη και τόνισε ότι είναι ένας νέος άνθρωπος που αγαπάει πολύ τα Τρίκαλα και θέλει να προσφέρει. Στην ομιλία της η κυρία Κεφαλογιάννη ανέφερε συγκεκριμένα: «εντυπωσιάστηκα από την ευρύτητα των γνώσεων του Μικέλη, την καθαρή του σκέψη και το αξιακό του σύστημα. Ο Μικέλης είναι αποφασισμένος να βοηθήσει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να ενισχύσει τα Τρίκαλα και τον τόπο».

Ο πρώην υπουργός, γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και βουλευτής Καρδίτσας, Κώστας Τσιάρας είπε πως ο Μικέλης Χατζηγάκης είναι ένας νέος άνθρωπος και πολλά υποσχόμενος πολιτικός, που έχει σαφείς και εμπεριστατωμένες προτάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να λύσουν αρκετά από τα πραγματικά προβλήματα των Τρικαλινών πολιτών και όχι μόνο. Το να «κατεβαίνεις στην πολιτική και είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση» είπε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, ο οποίος υπογράμμισε πως χρειαζόμαστε και άλλους άξιους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με την πολιτική. Επίσης, ο Κώστας Τσιάρας έκανε και μια ιδιαίτερη συγκινητική αναφορά προς τον Σωτήρη Χατζηγάκη για τον οποίο είπε πως πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος και περήφανος για τον γιό του. Παράλληλα, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Καρδίτσας μίλησε αναλυτικά και για την περιδίνηση που έχει περιέλθει η οικονομία λόγω της ανικανότητάς ΣΥΡΙΖΑ και είπε χαρακτηριστικά πως «οι αγορές προσβλέπουν στην Νέα Δημοκρατία και η υπεύθυνή στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη λειτουργεί σταθεροποιητικά».

Τέλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός εξήρε το πνευματικό και γνωσιακό υπόβαθρο του Μικέλη Χατζηγάκη και αναφέρθηκε στην πληθώρα δομημένων και καλά μελετημένων προτάσεων που δείχνουν την παιδεία και την μόρφωση του νεαρού Τρικαλινού. Τόνισε, δε, πως οι πολίτικοι δεν πρέπει μόνο να περιγράφουν μια κατάσταση αλλά να προτείνουν και λύσεις για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών όπως ακριβώς έκανε και ο Μικέλης μέσα από το βιβλίο του.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ