Συνεχίζονται οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Ν. Τρικάλων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Συνεχίζονται οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, σε όλο τον νομό, από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Ενόψει του χειμώνα και των πιθανών άσχημων καιρικών συνθηκών, ειδικά συνεργεία και μηχανήματα της Π.Ε.Τ. προχωρούν σε έργα συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος σε σημεία των εθνικών οδών Τρικάλων-Καρδίτσας, Τρικάλων –Άρτας και Τρικάλων- Ιωαννίνων.
Πιο συγκεκριμένα, αποκαθίσταται η επιπεδότητα και η ομαλότητα του οδοστρώματος με την απόξεση (φρεζάρισμα) της επιφανειακής ασφαλτόστρωσης και την προσθήκη νέας, ενισχύοντας και την αντιολισθηρότητα του δικτύου. Επιπλέον πραγματοποιούνται πληρώσεις κενών και σφραγίσεις ρωγμών, αποτέλεσμα της κυκλοφορίας και των εδαφικών και περιβαλλοντικών συνθηκών, που αποτελούν κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς.
Επιβλέποντας τις εργασίες ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης δήλωσε:
Είναι κύριο μέλημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού η διασφάλιση της επικοινωνίας των ανθρώπινων κοινοτήτων. Φροντίζουμε, με διαρκείς βελτιωτικές παρεμβάσεις στους οδικούς άξονες του νομού μας, την ασφαλή μεταφορά πολιτών και εμπορευμάτων ειδικότερα κατά τους χειμερινούς μήνες που οι κίνδυνοι λόγω καιρικών συνθηκών είναι αυξημένοι. Προτεραιότητά μας , παρά τους περιορισμένους πόρους, η προστασία των οδηγών και των οχημάτων».

mixalakhs_ergasies_2016_2

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ