ΓΣΕΒΕΕ: Θριαμβευτική νίκη της παράταξης Γ. Καββαθά και Β. Αγγελάκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2016 η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα, όπου πήραν μέρος και οι Τρικαλινοί αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων κ.κ. Αγγελάκης Ευάγγελος (πρόεδρος της ΟΕΒΕ), Κόκκας Δημήτριος, Ιωάννου Δημήτριος, Μπακογιάννης Βασίλειος, Τζάνης Βησσαρίων και Σκανδάλης Ιωάννης, οι οποίοι στις ομιλίες τους μετέφεραν τα προβλήματα των τοπικών συναδέλφων και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για το καλό των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών.

Με το πέρας των εργασιών της συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πανηγυρική ήταν η εκλογή του απερχόμενου προέδρου κ. Γ. Καββαθά, καθώς και του αντιπροέδρου κ. Βαγγέλη Αγγελάκη, ο οποίος εκλέχτηκε δεύτερος σε ψήφους μετά τον κ. Καββαθά. Η παράταξή τους εκλέγει 27 συμβούλους από τους 51, κι έτσι για πρώτη φορά ύστερα από δεκαετίες μία παράταξη πήρε την απόλυτη πλειοψηφία.

Ο κ. Αγγελάκης επανεκλέγεται στος Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ για τρίτη συνεχόμενη θητεία (που είναι τριετής), μεταφέροντας σε κάθε συνεδρίαση τα τοπικά προβλήματα των επαγγελματιών. Όπως τόνισε και στην ομιλία του, θα δώσει μάχες για να επιτευχθεί η μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών και επιτέλους να μπορέσει να έρθει αυτή η περιβόητη ανάπτυξη που περιμένουμε όλοι μας.

 

agelakhs_gsebe1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ