Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε η παραμονή της εορτής του Αγίου Νικολάου στα Τριφύλλια της Κρύας Βρύσης του Δήμου Μετεώρων. Το απόγευμα της Δευτέρας 19 Μαΐου 2025 τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, παρουσία πλήθους πιστών από την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι τίμησαν τη μνήμη.
Μετά το πέρας του εσπερινού, την τιμητική τους είχαν η παράδοση και ο λαϊκός πολιτισμός. Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Απανταχού Κρυοβρυσιωτών παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Μαζί τους συμμετείχαν και οι δραστήριες γυναίκες του Συλλόγου Αγίου Τρύφωνα Αμπελιών, προσθέτοντας ξεχωριστό χρώμα με τις παραδοσιακές τους φορεσιές και τις χορευτικές τους φιγούρες.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ευχές για υγεία και ευλογία, ενώ οι κάτοικοι και επισκέπτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις της περιοχής.
