Διαβάστε στα «Μετέωρα» | Αβραμόπουλος μετά από τη συμφωνία με Μπουτίνα: «Μπορούμε και ενώνουμε»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τη συμφωνία Αβραμόπουλου-Μπουτίνα για συνεργασία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν για να πάρει ο Δήμος Μετεώρων την υπεραξία που του αρμόζει. Η σύζυγος του Γ. Μπουτίνα, ιατρός-πνευμονολόγος Κατερίνα Απόδιακου, θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης».

Στην Παναγία και στην επίδραση που έχει στη συνείδηση του Έλληνα αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Διαβάστε επίσης πλούσια ρεπορτάζ από την τοπική επικαιρότητα.

Τις απόψεις τους για θέματα επικαιρότητας και άλλα ενδιαφέροντα και σημαντικά καταθέτουν οι: Χρήστος Γκερέκος, Γεώργιος Αθ. Φώτης,, Θωμάς Γκιάτας, Γεώργιος Τσεκούρας, Ιωάννης Αλμπάνης, Δημήτριος Π. Ρίζος, Αθανάσιος Τσαγκρασούλης.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε : Ενισχύστε τον οργανισμό σας πριν από τις διακοπές (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Μύθοι και αλήθειες για τους πόνους μέσης και αυχένα (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Δελφίνια: Νοήμοντα όντα με θεραπευτικές ιδιότητες (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Μύθοι και αλήθειες για τη φροντίδα της επιδερμίδας (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε την τοπική επικαιρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ