Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Περιφερειακός – «Ναι» & «Όχι» στην υλοποίηση

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τη νέα περιφερειακή οδό της Καλαμπάκας κυκλοφορεί η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Οι απόψεις που φιλοξενούμε στο ρεπορτάζ μοιράζονται μεταξύ της εγκατάλειψης και της κατασκευής του έργου. Από τη μία προτάσσεται η ανάπλαση της εισόδου της πόλης μας έναντι ενός ιδιαίτερα κοστοβόρου έργου, λόγω των απαλλοτριώσεων, και από την άλλη προτάσσεται η ολοκλήρωση του νέου δρόμου, καθώς συνδέεται τόσο με την αναβάθμιση της περιοχής του δημοτικού πάρκου και της επέκτασης του σχεδίου πόλεως, όσο και με μία ολοκληρωμένη πρόταση για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος της Καλαμπάκας.

Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι στρωμένος με αποτυχίες μα λέει στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, σημειώνοντας ότι πρέπει να κοπιάσουμε και να επιμείνουμε, για να τα καταφέρουμε.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Η Έφη Δούλη φιλοξενεί στα Πρόσωπα τον συγγραφέα Κωνσταντίνο Μοσχάτο.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Νίκος Κατοίκος, Νίκος Γκούμας, Αρχιμ. Αθανάσιος Αναστασίου, Αρχιμ. Βαρλαάμ Μετεωρίτης, Χρήστος Κυρίτσης, Χαρούλα Παρώνη, Βασιλική Μίχου.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά διαβάστε: Κατακράτηση νερού και πρηξίματα (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Covid-19: Επιστροφή στην άσκηση (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Φυσικοθεραπεία: Ποιος ο ρόλος της στην εγκυμοσύνη; (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Σε ποια ηλικία το παιδί πάει στο παιδικό κρεβάτι (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Εκφραστικά καλοσχεδιασμένα φρύδια (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στα αθλητικά δείτε όλη την επικαιρότητα στα σπορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ