Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Υπουργός ξανά ο Κώστας Σκρέκας

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την πρόσφατη αναβάθμιση του Κώστα Σκρέκα, ο οποίος τοποθετήθηκε Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Ο Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δηµοκρατίας αναβαθμίστηκε στον πρώτο ανασχηµατισµό της Κυβέρνησης, που ανακοινώθηκε την περασµένη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου. Στις πρώτες δηλώσεις του επισήµανε ότι η ισχυρή, αειφόρος και βιώσιµη ανάπτυξη της χώρας µας περνά µέσα από τον ενεργειακό κλάδο. «Και στο δίληµµα περιβάλλον ή ανάπτυξη, θα πω Ανάπτυξη και Περιβάλλον. Μόνον έτσι µπορούµε να διασφαλίσουµε ότι θα έχουµε µια ισχυρή, µακροπρόθεσµη ανάπτυξη. Προστατεύοντας το Περιβάλλον, για να µπορέσουµε να δηµιουργήσουµε εκείνες τις προϋποθέσεις, ώστε κλάδοι, όπως η βιοµηχανία, ο τουρισµός, ο πρωτογενής τοµέας, να µπορέσουν να αναπτυχθούν», σηµείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σκρέκας.

Στο δύσκολο έργο που έχει κάθε γονιός στην προσπάθειά του να αναθρέψει σωστά το παιδί του αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.

Η Έφη Δούλη φιλοξενεί στα Πρόσωπα τη συγγραφέα Γιούλα Κωνσταντοπούλου.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και στον Τύπο και Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Νίκος Κατοίκος, Χρήστος Κυρίτσης, Χρήστος Γκερέκος, Δημήτρης Γκανούλης, Βασιλική Μίχου, Γιώργος Βαΐου, Μαρία-Ραφαέλα Παπαγεωργίου, Σεβ. Μητροπολίτης Χριστόδουλος Μουστάκας, Θανάσης Σιούτας.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Πώς θα χάσετε τα κιλά των Γιορτών (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Γιατί πιάνονται οι μύες; (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Η φυσικοθεραπεία στον παγωμένο ώμο (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Δυσγραφία (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Μυστικά για όμορφα πέλματα (Φανή Λουτριώτη – Αισθητικός).

Στις αθλητικές σελίδες δείτε όλα τα τελευταία νέα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ