Διαβάστε στα «Μετέωρα»: Πρώτο βήμα για τον τουρισμό

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Δημαρχείο στην Καλαμπάκα με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων και επαγγελματιών με θέμα τον τουρισμό κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα “Τα Μετέωρα”. Αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής με στόχο τον σχεδιασμό δράσεων και την κατάθεση προτάσεων προς το Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων για την ενίσχυση και την προβολή του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας.

Στην κοινωνική δικαιοσύνη αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, σημειώνοντας ότι αποτελεί θεμελιώδη λίθο και βασική προϋπόθεση για την κοινωνική αρμονία, την ισότητα και την ισονομία των πολιτών ενός κράτους.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα με το Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και τον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, Βασιλική Μίχου, Δημήτρης Γκανούλης, Νικόλαος Γκούμας, Νίκος Κατοίκος, Βασιλική Μίχου, Παναγιώτης Καρασίμος, Αριστοτέλης Ράπτης και Δημήτρης Προύτσος. 

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Μάσκες προσώπου (Φανή Λουτριώτη-Ζησοπούλου, Αισθητικός), Τζίντζερ ή πιπερόριζα: Γεύση και υγεία σε μία ρίζα (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Κάψτε το λίπος με την προπόνηση (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Η πορεία της φυσικοθεραπείας (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Τι είναι η μέθοδος PECS; (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Χειρουργική αντιμετώπιση της πρόπτωσης πυελικών οργάνων (Καββαδίας Αλέξιος, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος).

Στο αθλητικό ένθετο δείτε όλες τις τοπικές αθλητικές ειδήσεις και τους αγώνες που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img