Διαβάστε στα «Μετέωρα»: «Μονόδρομος η σύναψη δανείου»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα την πρόθεση της δημοτικής Αρχής να καταφύγει στη σύναψη δανείου για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και την εξόφληση παλαιών οφειλών κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος έκανε ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές με στέλεχος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ωστόσο το θέμα πρέπει να συζητηθεί πρώτα στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να δοθεί το «πράσινο φως». Το ποσό που κρίνεται αναγκαίο για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Στην προστασία των δικαιωμάτων του παιδιού αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, ο οποίος τονίζει ότι πρέπει να σχεδιάσουμε ένα πολυετές μακροπρόθεσμό εθνικό σχέδιο για τον σεβασμό τους και να δεσμευτούμε όλοι για την υλοποίησή του, κράτος, τοπική αυτοδιοίκηση και κοινωνία των πολιτών.

Στα Πρόσωπα η Έφη Δούλη φιλοξενεί τη συγγραφέα Νάγια Δαλακούρα.

Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα με το Πολιτικό Καφενείο του Γιώργου Μπακόλα και τον Τύπο & Υπογραμμό του Γιάννη Ψαρρή.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Χρήστος Γκερέκος, π. Ηρακλής Φίλιος, Δημήτρης Γκανούλης,  Παναγιώτης Καρασίμος, Βασιλική Μίχου, Δημήτρης Τσεργούλας, Ηλίας Γιαννακόπουλος, Γιώργος Βαΐου και Νίκος Κατοίκος. 

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Θεραπείες σώματος (Φανή Λουτριώτη-Ζησοπούλου, Αισθητικός), Ποιοι ξηροί καρποί είναι καλύτεροι για δίαιτα (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Η λύση στο στρες και το χρόνιο άγχος (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Αποκατάσταση στην τενοντίτιδα (β΄ μέρος) (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), Εκπαιδευτική παρέμβαση όσον αφορά στον λόγο, στα παιδιά με βαρηκοΐα (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια).

Στο αθλητικό ένθετο δείτε πλούσιο ρεπορτάζ από την αγωνιστική δράση των ομάδων της περιοχής μας στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και στο μπάσκετ, καθώς και άλλες αθλητικές ειδήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ