Πρόβαλε τα Μετέωρα σε διεθνές επίπεδο η εταιρεία Visit Meteora

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

H εταιρεία Visit Meteora ανέλαβε μια ακόμη σημαντική δράση για την τουριστική προβολή της περιοχής σε διεθνές επίπεδο σε συνεργασία με τον παγκόσμιο οργανισμό τουρισμού περιπέτειας.

Την περασμένη βδομάδα στη λίμνη Οχρίδα συγκεντρώθηκαν 300 αντιπρόσωποι από 30 διαφορετικές χώρες -συμπεριλαμβανομένων των 12 Βαλκανικών χωρών– στην πρώτη διαβαλκανική σύσκεψη για την ανάπτυξη του τουρισμού περιπέτειας μέσα από την εφαρμογή βιώσιμων και υπεύθυνων πρακτικών για την τουριστική ανάπτυξη στην Βαλκανική χερσόνησο. Επίσης, δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στη δικτύωση μεταξύ των διεθνών αγοραστών και των μέσων ενημέρωσης με ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς σε ολόκληρη την περιοχή, ήταν ένα τριήμερο ανοικτής δικτύωσης για τις επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να επενδύσουν στην ανάπτυξη του τουρισμού περιπέτειας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Η ομάδα της τοπικής εταιρείας Visit Meteora προετοίμασε και εφάρμοσε με απόλυτη επιτυχία, μετά από μεθοδική δουλειά μηνών, την παρουσίαση και την προβολή (destination showcase) του προορισμού Μετέωρα στην πρώτη Περιφερειακή Διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού Περιπέτειας (ΑΤΤΑ), που πραγματοποιήθηκε στην Οχρίδα από 9 έως τις 13 Μαΐου 2016.

 

visitmeteora-atta_00001

 

Τα Μετέωρα και η ευρύτερη περιοχή είχαν μια πολύ σημαντική παρουσία, καθώς μέσα από την χορηγία της εταιρείας δόθηκε η δυνατότητα για την καλύτερη δυνατή προβολή του προορισμού, τόσο κατά την διάρκεια διάσκεψης αλλά και με την πραγματοποίηση ενός σημαντικού ταξιδιού εξοικείωσης με επιλεγμένους tour operators και δημοσιογράφους, διάρκειας 5 ημερών, από τις 13 έως τις 18 Μαΐου στα Μετέωρα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού εξοικείωσης, εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων και μέσων ενημέρωσης από τη Γαλλία, την Αμερική, την Ισπανία και τη Φιλανδία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή των Μετεώρων για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους ο συνδυασμός του μοναδικού φυσικού τοπίου των Μετεώρων, η μοναστική πολιτεία, η ιστορία, ο πολιτισμός, ο ορεινός όγκος της Πίνδου και η τοπική γαστρονομία συνθέτουν μια συνταγή επιτυχίας για τη συγκεκριμένη αγορά.

H εταιρεία Visit Meteora ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη της συγκεκριμένης δράσης το Ξενοδοχείο Grand Forest Metsovo και το Κατώγι Αβέρωφ από το γειτονικό Μέτσοβο, την περιφέρεια Θεσσαλίας και τα εστιατόρια Πανελλήνιο, Μετέωρα, Γαρδένια, Μετεώρων Πανόραμα.

 

visitmeteora-atta_00002 visitmeteora-atta_00003 visitmeteora-atta_00004 visitmeteora-atta_00005 visitmeteora-atta_00006 visitmeteora-atta_00007 visitmeteora-atta_00008 visitmeteora-atta_00009 visitmeteora-atta_00010 visitmeteora-atta_00012 visitmeteora-atta_00013 visitmeteora-atta_00014 visitmeteora-atta_00015 visitmeteora-atta_00016 visitmeteora-atta_00017 visitmeteora-atta_00018

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ