Συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μετεώρων – Οι αποφάσεις

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Συνεδρίασε το απόγευμα της Πέμπτης η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μετεώρων στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας.

Τα θέματα που εγκρίθηκαν είναι τα εξής:

1.-Εκλογή Αντιπροέδρου ΕΠΟΙΖΩ. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Γιώργος Αρσενίου.

2.-Λήψη απόφασης επί της από 29-8-22 αίτησης της ΤΕΛΧΙΣ ΙΚΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ για καθορισμό αφετηρίας και στάσεων προτεινόμενης κυκλικής διαδρομής ειδικού τουριστικού λεωφορείου. Ο Πρόεδρος Γιώργος Θώμος είπε ότι υπάρχει θέμα (διάβαση κοντά) μόνο για τη στάση στην Πλατεία Δημουλά, όπου μετά τις παρεμβάσεις στην οδό Τρικάλων θα μπορεί να επιτρέπεται κι εκεί. Εγκρίθηκε ομόφωνα.

3.-Επί αιτήματος των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Καλαμπάκας. Εγκρίθηκαν ομόφωνα πέντε θέσεις μέχρι να γίνει η διαμόρφωση για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου.

4.-Περί της υπ΄αρ. πρωτ. 11454/17-8-22 αίτησης του Κυνηγητικού Συλλόγου Καλαμπάκας. Εγκρίθηκε ομόφωνα.

5.-Επί αιτήσεως Τρέλλη Γεωργίου για καθορισμό χώρου ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστο χώρο της Κοιν. Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων. Εγκρίθηκε ομόφωνα

6.-Λήψη απόφασης για χρέωση κατάληψης κοινόχρηστου χώρου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που ενώ καταλαμβάνουν κοινόχρηστο χώρο δεν έχουν υποβάλλει αίτηση για την έκδοση της σχετικής άδειας. Από την Επιτροπή κατάληψης κοινόχρηστου χώρου προτείνεται να κληθούν εκ νέου να πληρώσουν, και κατόπιν, αν δεν συμμορφωθούν, θα επιβληθούν πρόστιμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ