Συνεργασία του Δήμου Μετεώρων με την Ινδική πόλη Λεχ στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Μετεώρων εχθές Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου .

Ο Δήμαρχος κ. Αλέκος Θεόδωρος ,στο πλαίσιο του Προγράμματος Διεθνών Συνεργασιών μεταξύ πόλεων και Περιφερειών ( IURC Program) της ΕΕ, υποδέχθηκε τον δήμαρχο της Ινδικής πόλης Λεχ κ. I. Namgyal της περιφέρειας Λαντάκ , συνοδευόμενος από δύο Δημοτικούς Συμβούλους και τον συντονιστή του προγράμματος ΙURC κ. Καραμάνο Παναγιώτη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με στόχο την ανάδειξη , την προβολή και την ανάπτυξη βέλτιστών πρακτικών σχετικά με την εν γένει βιώσιμη ανάπτυξη σε τομείς που αφορούν την κυκλική οικονομία , το περιβάλλον ,τον αγροτουρισμό, τον δομικό σχεδιασμό , κινητικότητα και μεταφορές καθώς και τον τουρισμό , τον πολιτισμό , της υγείας και το επιχειρείν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επιτελείο του δήμου Λέχ της Ινδίας βίωσε τις καλύτερες εντυπώσεις τονίζοντας το πολιτιστικό απόθεμα που ο Δήμος Μετεώρων διαθέτει, καθώς επίσης την αυξημένη τουριστική κίνηση και το υψηλό επίπεδο καθαριότητας που χαρακτηρίζει την πόλη .

Τέλος , μετά την ανταλλαγή δώρων, ο Δήμαρχος του Λεχ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μετεώρων για την φιλοξενία στην πόλη μας προσκαλώντας τον ταυτόχρονα να επισκεφτεί την πόλη του, την άνοιξη του 2023.

Από το Γραφείο του Δημάρχου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ