Καλαμπάκα: Ξεκίνησε το πανηγύρι του Αϊ-Λιά μετά από δυο χρόνια απουσίας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μετά από δύο χρόνια απουσίας η ετήσια εμποροπανήγυρη της Καλαμπάκας, επιστρέφει!
Η πανδημία στέρησε μεταξύ άλλων από τους συνδημότες μας –και όχι μόνο- το ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού τους στην Καλαμπάκα.

Όμως, φέτος επιστρέφει και θα σκορπίσει σε όλη την πόλη μυρωδιές από χαλβά, ψημένα κρέατα, μαλλί τις γριάς και ψημένο καλαμπόκι, ενώ φιλοξενεί και μία μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για τα παιδιά, που είναι αυτά που ανέκαθεν χαίρονται περισσότερο το πανηγύρι και το περιμένουν με ανυπομονησία.

Ένας ιστορικός θεσμός για την πόλη της Καλαμπάκας και τα χωριά της αναβιώνει φέτος και αναμένεται να συγκεντρώσει και πάλι το μεγάλο ενδιαφέρον των συμπολιτών μας.

Η δημοτική Αρχή έχει προετοιμάσει κατάλληλα την περιοχή, όπου υπάρχουν χημικές τουαλέτες αλλά και ντουζιέρες.

Το πανηγύρι του Αϊ-Λιά βρίσκει φέτος τη χώρα μας και κατ’ επέκταση την πόλη μας σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Παρόλα αυτά, είναι μια ευκαιρία να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να συναντηθούμε με τους συνανθρώπους μας και να ξεφύγουμε για λίγο από τις δυσάρεστες σκέψεις μας.

Το πανηγύρι ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα, παραμονή της εορτής του Προφήτη Ηλία, και αρχής γενομένης μετά από τον εσπερινό στο ξωκκλήσι της Καλαμπάκας, αναμένεται να το επισκεφτεί πλήθος κόσμου τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, η πρώτη εικόνα δείχνει ότι υπάρχουν και χώροι κενοί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ