Επιτυχημένη η απογευματινή εκδήλωση στη Διάβα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Επιτυχημένη ήταν η απογευματινή εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή στα «Πλατάνια» η Ερανική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος & Τριών Νεομαρτύρων Διάβας.

Γυναίκες, κυρίως, και άνδρες, από τη Διάβα και την Καλαμπάκα, τίμησαν την εκδήλωση που σκοπό είχε την ενίσχυση των προσπαθειών της ενορίας για την αποπεράτωση των εργασιών του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος & Τριών Νεομαρτύρων Διάβας.

Ο εφημέριος Διάβας, π. Ηρακλής Φίλιος, ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους και τους ενημέρωσε και για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που εγκαινιάζει από φέτος η ενορία με τίτλο «Καλοκαίρι στη Διάβα με την ενορία».

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος, ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμος είναι πάντα δίπλα σε κάθε ναό που έχει ανάγκη, σημειώνοντας ότι στο πλαίσιο αυτό σύντομα θα τοποθετηθούν μάρμαρα στα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος & Τριών Νεομαρτύρων, η Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Πασπακώστα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Διάβας Φώτης Αλέκος, η Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και δυνητικά υποψήφια Βουλευτής Τρικάλων Χαρά Ξάνθη, η Πρόεδρος του ΜΕΕΣ Διάβας Ευθυμία Παπαγεωργίυο-Τσιαντή και η Πρόεδρος της Ερανικής Επιτροπής Ευδοκία Θεοχαροπούλου.

Παραβρέθηκε επίσης, μεταξύ άλλων, η δημοτική σύμβουλος της μείζονος Αντιπολίτευσης Μαρία Φροσυνάκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ