Συνάντηση Συλλόγου Γονέων 2ου Δημοτικού με τον Δήμαρχο Μετεώρων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Θετική ήταν η ανταπόκριση του Δημάρχου Μετεώρων στην πρόσκληση του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας για συνάντηση και επιτόπια ενημέρωση για τα χρονίζοντα προβλήματα του σχολείου.

Ο κ. Αλέκος το μεσημέρι της Παρασκευής συνοδευόμενος από του Αντιδημάρχους κ.κ. Παπανικολάου και Μπαντανίκα επισκέφθηκε το σχολείο όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Βλάχος και τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Ζωή Παπαβασιλείου και Λίνα Παπακώστα και ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Χρήστος Καραγεώργος.

Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι ενημερώθηκαν αρχικά από τον πρόεδρο του συλλόγου για όλα τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κτήριο και ιδιαίτερα μετά τον σεισμό του περασμένου Μαΐου αλλά και μια σειρά θεμάτων που πρέπει τάχιστα και επιτακτικά να επιλυθούν για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών, και ακολούθως από τον Διευθυντή.

Ο κ. Αλέκος αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων και την αναγκαιότητα επίλυσης όλων των προβλημάτων που ιδίοις όμασι διαπίστωσε και δεσμεύτηκε για την άμεση προώθηση παρεμβάσεων με τη συνεργασία του αρμοδίου Αντιδημάρχου κ. Παπανικολάου και των τεχνικών υπηρεσιών και συνάμα συνεχάρη το ΔΣ του συλλόγου για το σημαντικό έργο που επιτελεί με προσωπική εργασία για στο σχολείο.

Από πλευράς του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας εκφράζονται δημόσια ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Αλέκο και τους Αντιδημάρχους για την τάχιστη ανταπόκριση, αναμένοντας σύντομα την υλοποίηση των δεσμεύσεων του.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ