Αντ. Τούλας: «Από την προηγούμενη δημοτική Αρχή δαπανήθηκαν τα 390.000 ευρώ» – Χρ. Σινάνης: «Θα τα πούμε εκεί που ορίζουν οι νόμοι»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Για το μείζον θέμα που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα για το πού πήγε ποσό 390.000 ευρώ από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και όσα ακολούθησαν, αναφέρθηκαν μετά το πέρας των θεμάτων της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αντώνης Τούλας και ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Χρήστος Σινάνης.

Ο κ. Τούλας είπε ότι τους τελευταίους μήνες υπήρχε μια περίπλοκη κατάσταση στην Οικονομική Υπηρεσία και πλέον έχουν γίνει οι ενέργειες για να αποδοθεί η β΄ δόση.

Για το ποσό των 308.000 για τα οποία έδωσε ο κ. Σινάνης ανακοίνωση στη δημοσιότητα είπε ότι δεν ισχύει για την α΄ δόση αλλά για τη β΄ δόση, και ότι ισχύει ότι τα χρήματα της α΄ δόσης δαπανήθηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή αλλά σε δαπάνες επιλέξιμες που θα επιτρέψουν τη χορήγηση της β΄ δόσης.

Ο κ. Σινάνης είπε στις 24 Ιουνίου 2019 έγινε η αποδοχή πίστωσης 781.000 του «Φιλόδημου ΙΙ» από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και μεταφέρθηκε σε κωδικό αποθεματικού.

Στις 27-2-2020 έγινε τροποποίηση προϋπολογισμού για μεταφορά 308.000 ευρώ από το «Φιλόδημος ΙΙ» για έργα, μελέτες κ.λπ. σε άλλους κωδικούς.

Στον προϋπολογισμό του 2021 είπε ότι γράφεται ποσό 390.000 και ότι εκεί είναι τα χρήματα που αναζητούνται.

«Για το ότι αφήσατε να δημιουργηθεί θέμα ότι η δημοτική Αρχή του Χρ. Σινάνη ξόδεψε χωρίς παραστατικά 390.000 ευρώ θα τα πούμε εκεί που ορίζουν οι νόμοι», κατέληξε ο κ. Σινάνης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτά τα λάθη- παραλήψεις ή οι γκάφες (πείτε τα όπως θέλετε) δεν παράγουν ούτε αρνητικό διοικητικό αποτέλεσμα ούτε όμως και «φτιάχνουν αντιπολίτευση», ίσως δημιουργούν θυμηδία στην κοινή γνώμη. Θεωρώ ότι η «κουτσαβίστικη πολιτική» που ασκείτε εδώ και δεκαετίες έχει σαν στόχο να ξυπνήσει τα πιο χαμηλά ένστικτα ενός περιορισμένου πια ακροατηρίου καφενόβιων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ