Πρωταπριλιά… και καλό μήνα – Η ιστοσελίδα tameteora.gr τήρησε το έθιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μεγάλη επιτυχία σηµείωσαν για ακόµη µια χρονιά οι «ψεύτικες ειδήσεις» που ανεβάζει και η ιστοσελίδα tameteora.gr, τηρώντας το παγκόσμιο έθιμο των ΜΜΕ.

Τόσο το πολιτικό-κοινωνικό ψέμα, που αφορούσε στον αθλητισμό, όσο και το αθλητικό που αφορούσε στην ομάδα των Μετεώρων, έγιναν δεκτά με δυσπιστία και με γέλια από την πλειονότητα των αναγνωστών, με εξαίρεση βέβαια τους… ξεχασιάρηδες.

Αυτή είναι φυσικά και η έννοια του εθίμου, όσο και αν υποστηρίζουν κάποιοι ότι τα ψέματά τους γίνονται πιστευτά, αφού όλοι είναι υποψιασμένοι αυτή τη μέρα, και δέχονται με δυσπιστία κάθε… ύποπτη -και μη- είδηση.

Για το πολιτικό-κοινωνικό ψέμα επιλέξαμε φέτος το περιβόητο δημοτικό κολυμβητήριο, μεταφέροντας την είδηση της έναρξης των εργασιών στο στάδιο της Καλαμπάκας. Μάλιστα, το.. τραβήξαμε και λίγο παραπάνω, σημειώνοντας ότι θα κατασκευαστεί από ιδίους πόρους του Δήμου μας, που προέκυψαν από τη συνετή οικονομική διαχείριση.

Για τα αθλητικά η είδηση ότι ο Κώστας Φορτούνης «στέλνει» στην ομάδα των Μετεώρων τρεις νεαρούς από την Κ19 του Ολυμπιακού χαρακτηρίστηκε και αυτή από πολλούς σχολιαστές στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ως επιτυχημένη.

Καλό μήνα λοιπόν, και μην ξεχνάτε ότι εμείς λέμε ψέματα μόνο την Πρωταπριλιά!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ