ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άρχισαν τα έργα για το δημοτικό κολυμβητήριο της Καλαμπάκας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Πέρασε από «σαράντα κύματα» στην κυριολεξία, και αποτέλεσε αιτία για δυσπιστία και ειρωνικά σχόλια, αλλά τελικά όλα δείχνουν ότι σύντομα η Καλαμπάκα θα αποκτήσει το κολυμβητήριο που έθεσε ως πρωταρχικό της στόχο η δημοτική Αρχή.

Σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του πολυπόθητου έργου, το οποίο τελικά θα χρηματοδοτηθεί με ιδίους πόρους του Δήμου, μια που η συνετή οικονομική διαχείριση το επιτρέπει.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας κάνουν λόγο για κολυμβητήριο διαστάσεων υδατοδεξαμενής 21 Χ 25 μέτρα, 8 διαδρομών, αποδυτήρια, μηχανοστάσιο κλπ, με δυνατότητα στέγασης του χώρου, σύμφωνα με τη μελέτη του Χρήστου Πεντεδήμου.

Το κολυμβητήριο θα κατασκευαστεί στην ίδια θέση που είχε τοποθετηθεί από την μελέτη του προ δωδεκαετίας, και θα υπάρξει η δυνατότητα για τοποθέτηση κερκίδων, καθώς επίσης και μελλοντική δυνατότητα για στέγαση της υδατοδεξαμενής

Επίσης, θα κατασκευαστεί υδατοδεξαμενή εκμάθησης κολύμβησης για μικρά κυρίως παιδιά, με διαστάσεις 11 Χ 8 μέτρα και βάθος ύδατος 1,40 μ., ενώ σε ένα τμήμα θα μπορεί να έχει και ρυθμιζόμενο βάθος.

Τέλος, θα δημιουργηθεί υδροθεραπευτική υδατοδεξαμενή με πλήρη παροχή υπηρεσιών αποκατάστασης μυοσκελετικών παθήσεων και τραυμάτων.

— ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! [ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ] —

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ