Φιλοξενία Tour Operators από την Ιαπωνία στα Μετέωρα διοργάνωσε η Meteora Thrones

-

Ταξίδι εξοικείωσης Ιαπώνων Τουριστικών Πρακτόρων πραγματοποιήθηκε στις 09 Μαΐου 2018 στην περιοχή των Μετεώρων υπο την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. και της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ιαπωνία στα πλαίσια προβολής στην Ιαπωνική αγορά των ομορφότερων προορισμών στην Ελλάδα με την συμμετοχή και την ευγενική προσφορά του Ξενοδοχείου «Grand Meteora» και του εστιατορίου «Μετεώρων Πανόραμα» στα Μετέωρα.
H Meteora Thrones – Travel Center (meteora.com) ανέλαβε την μεταφορά – ξενάγηση της ομάδας αφιλοκερδώς , την δωρεάν διαμονή τους στο ξενοδοχείο «Grand Meteora» και το φαγητό τους στο εστιατόριο «Μετεώρων Πανόραμα» , με επικεφαλής την Ανδρονίκη Μήλιου (Πιστοποιημένη Ξεναγό) και τον Χρήστο Ζώρο (Ιστορικό) οι οποίοι παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία των Ιερών Μονών και την δημιουργία του γεωλογικού φαινομένου.
Το μοναδικό παγκοσμίως φαινόμενο των Μετεώρων άφησε για ακόμα μια φορά άφωνους τους τουριστικούς πράκτορες που , όπως δήλωσαν , ανακάλυψαν τον εντυπωσιακότερο προορισμό στην Ελλάδα ώστε να εντάξουν στο πρόγραμμα τους και να προσελκύσουν επισκέπτες από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.
Κατα τη διάρκεια της επίσκεψης τους γευμάτισαν στο , ήδη ευρέως γνωστό στην Ιαπωνική αγορά , εστιατόριο «Μετεώρων Πανόραμα» με την ευγενική χορηγία – δωρεά του ιδιοκτήτη κ. Ηλία Μαυραγάνη.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο με την διαμονή τους στο πολυτελές ξενοδοχείο «Grand Meteora», με τη δωρεάν προσφορά από την εταιρεία Meteora Thrones – Travel Center και τη συμμετοχή του ξενοδοχείου.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά την κα Καμά Ειρήνη από την Ελληνική Πρεσβεία της Ιαπωνίας , την κα Ανδρίτσου Μαρία από τον Ε.Ο.Τ και τον κ. Takeshi Omura αρχηγό της αποστολής του γνωστού Ιαπωνικού γραφείου Amphitryon Japan, οι οποίοι μας δώσανε την ευκαιρία να προβάλουμε – αναπτύξουμε τον τόπο μας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ