Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καλαμπάκα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Αποσκοπώντας στην ομαλή, εύρυθμη, απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αναγραφόμενων στο θέμα εκδηλώσεων (και παρέλασης) και την εξυπηρέτηση του προσερχόμενου για την παρακολούθηση αυτών, κοινού, υπό συνθήκες ευταξίας και επισημότητας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Γεώργιος Σπηλιόπουλος αποφάσισε την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (διέλευσης) οχημάτων για την Κυριακή 25/03/2018 κατά τις ώρες 11:00΄ έως 13:00΄, στις κάτωθι οδούς του Δήμου Καλαμπάκας:

– Στην οδό Τρικάλων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της πλατείας Δημαρχείου και την οδό Μ. Αλεξάνδρου.
– Στην οδό Ιωαννίνων και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της πλατείας Δημαρχείου και της οδού Μετεώρων.
– Στην οδό Ηπείρου και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Ρόδου μέχρι την διασταύρωση της με την οδό Ιωαννίνων.
– Στην οδό Π. Δημητρίου και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της Πλατείας Δημαρχείου μέχρι την διασταύρωση της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.
– Στην οδό Ρόδου στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Χατζηπέτρου μέχρι την πλατεία Δημαρχείου.
– Στην οδό Σοφοκλέους και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Κονδύλη μέχρι την διασταύρωση της με την οδό Τρικάλων.
– Στην οδό Σιδηροδρόμου και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Χατζηπέτρου μέχρι την διασταύρωση της με την οδό Τρικάλων.
– Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση.
– Με μέριμνα και ευθύνη των διοργανωτών των εκδηλώσεων, σε συνεννόηση με το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.
– Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ