Διαβάστε στα “Μετέωρα”: Διχογνωμίες για κεραίες κινητής και διαφημιστικές πινακίδες

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με κύριο θέμα τις διχογνωμίες που εκφράστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Μετέωρα». Τόσο η διατήρηση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στον Δήμο μας, όσο και η ανοχή στις πολλές παράνομα τοποθετημένες διαφημιστικές πινακίδες ήταν οι κύριες αφορμές για να υπάρξει διάσταση απόψεων μεταξύ δημοτικής Αρχής και Αντιπολίτευσης.

Στις συμβουλές ζωής από έναν γέρο-σοφό αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας, σημειώνοντας ότι η διαδρομή προς τον προορισμό δεν είναι ποτέ ευθεία.

Στην εφημερίδα θα διαβάσετε όπως πάντα αναλυτικά ρεπορτάζ για όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας.

Σχόλια και παραπολιτικά και αυτή την εβδομάδα με το Πολιτικό Καφενείο, τον Καταπέλτη, τα Μετεωρίτικα και τον Τύπο & Υπογραμμό.

Στις απόψεις φιλοξενούνται οι: Δημήτρης Πλιάτσικας, Χρήστος Γκερέκος, Νίκος Κατοίκος, Δημήτρης Γκανούλης, Χρήστος Αθ. Πίσσας, Παναγιώτης Καρασίμος, Βασιλική Δ. Μίχου και Χρήστος Τσίτσαρης.

Στις συνταγές της Μαρίας Ζαΐμη-Περγαντή αυτή την εβδομάδα η μηλοκαρυδόπιτα.

Στο δισέλιδο Υγεία & Ομορφιά θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Τα οφέλη της αμφίπλευρης ακοής (Ιωάννα Λαΐου – Ειδική Ακοοπροσθετιστής), Συμβουλές ομορφιάς (Φανή Λουτριώτη-Ζησοπούλου, Αισθητικός), Ποτέ δεν είναι ργά για γυμναστική (Παναγιώτης Κανδύλης – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), Βασικές αρχές επικοινωνίας στην αφασία (Δήμητρα Π. Δημητράκη – Λογοθεραπεύτρια), Μέθοδοι για να μείνετε νέες – β΄ μέρος (Βιβή Σινάνη – Αισθητικός), Ταξινόμηση μαθησιακών δυσκολιών (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση – Λογοθεραπεύτρια), Διατροφικές συμβουλές για τον πυρετό (Βασιλική Κέφου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος).

Στο αθλητικό ένθετο θα βρείτε αναλυτικά ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε πρωτάθλημα και κύπελλο, καθώς και για όλη την αθλητική κίνηση της εβδομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ