Ο Δήμος Καλαμπάκας ξεκίνησε τις εργασίες διαμόρφωσης ενός νέου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων στην πόλη μας, κοντά στην πλατεία Δημουλά. Πρόκειται για οικόπεδο επί της οδού Οικονόμου (απέναντι από το παλιό ΙΚΑ), το οποίο παραχωρήθηκε στο Δήμο Καλαμπάκας από το Δασαρχείο για το σκοπό αυτό.
Η ολοκλήρωση του νέου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, που θα χρησιμοποιείται ΔΩΡΕΑΝ από τους πολίτες, σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα parking, θα συμβάλει στην αποσυμφόρηση από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα της οδού Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής της Πλατείας Δημουλά.
Ευχαριστούμε το Δασαρχείο, για την παραχώρηση του οικοπέδου και την άριστη συνεργασία μας και ευελπιστούμε ότι οι πολίτες, θα εκτιμήσουν την προσπάθεια που καταβάλλουμε ως Δήμος για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και επισκεπτών της πόλης μας και θα τηρούν τους κανόνες στάθμευσης, για μια πόλη ανθρώπινη και λειτουργική.

Δήμος Καλαμπάκας

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όσα μπαϊρια και να καθαρίστε με όσες κίτρινες γραμμές να πασαλείψετε τα πεζοδρόμια το μπάχαλο θα υπάρχει….και μην μου πείτε ότι φταίνε οι πολίτες…..πρόσφατα ο πρώτος πολίτης πάρκαρε στην διάβαση πεζών και αναπήρων…..

  2. Διαπλάτυνση πεζοδρομίων τουλάχιστον στην Τρικάλων και μετατροπή της σε ήπιας κυκλοφορίας με πλακόστρωτο! Χθες έπρεπε να το κάνεις Δήμαρχε. Ανάξιος, καμμιά προσφορά στον τόπο. Υπέβαλλε σχέδιο στην Υπουργό για τη διαχείρηση των Μετεώρων χωρίς καν να γνωρίζει για τα Μετέωρα, έπρεπε να τα διαβάζει από μέσα. Καμμιά ντροπή και καθόλου τσίπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here