Χορηγός στο ADVENTURE NEXT BALKANS 2016 η Visit Meteora

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Τον ερχόμενο Μάιο, θα διοργανωθεί στην Οχρίδα (πΓΔΜ) η πρώτη περιφερειακή διάσκεψης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού Περιπέτειας (ATTA), για την ανάπτυξη του τουρισμού περιπέτειας στην περιοχή των Βαλκανίων.

Η σημαντική ευκαιρία για την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή μας προέκυψε ύστερα από σειρά επαφών και συναντήσεων μεταξύ της τοπικής εταιρίας τουριστικής προβολής με υψηλόβαθμα στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού Περιπέτειας.

Ειδικότερα, συμφωνήθηκε πως τα Μετέωρα θα δώσουν δυναμικό “παρών” σε μια από τις σημαντικότερες διεθνής ειδικές εκθέσεις του τουρισμού. Η εταιρεία Visit Meteora θα αναλάβει την παρουσίαση και προβολή του προορισμού Μετέωρα (Destination showcase) στους επαγγελματίες του τουρισμού περιπέτειας καθώς το διήμερο 10 -12 Μαΐου θα συγκεντρωθούν στην Οχρίδα περίπου 300 επαγγελματίες του τουρισμού, συμπεριλαμβανομένων 45 επιλεγμένων international buyers (tour operators) και 20 κορυφαίων εξειδικευμένων Travel Media.

Οι αγοραστές – tour operators που θα παραβρεθούν είναι κυρίως από Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Δυτική Ευρώπη. Η εταιρεία Visit Meteora μέσα από την χορηγία της αποκτά το δικαίωμα διοργάνωσης ενός ταξιδιού (fam trip) για επιλεγμένους tour operator διάρκειας 5 ημερών. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 18/05/2016.

Στο Adventure NEXT Balkans 2016 θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη δικτύωση μεταξύ των διεθνών αγοραστών και των μέσων ενημέρωσης με ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς σε ολόκληρη την περιοχή, θα είναι ένα διήμερο ανοικτής δικτύωσης για τις επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να επενδύσουν στην υπεύθυνη ανάπτυξη του τουρισμού περιπέτειας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Δείτε σχετικά ΕΔΩ.

Από τη Visit Meteora

 

visitmeteora-oxrida_00001

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ