ΥΛΙΚΑ

-1 κιλό τηγανιά χοιρινή
-λευκό κρασί
-αλάτι, πιπέρι
-ρίγανη
-χυμό από ενάμιση λεμόνι
-λιγότερο από μισή κούπας ελαιόλαδο.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το λάδι μας σε κατσαρόλα να ζεσταθεί πολύ καλά και ρίχνουμε μέσα το κρέας να σοταριστεί καλά και να αλλάξει χρώμα.

Προσθέτουμε λευκό κρασί τόσο όσο να μισοσκεπάζει το κρέας μας.

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε το φαγητό μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να μείνει μόνο με το λάδι.

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού. Το φαγητό μας είναι έτοιμο!
Συνοδεύστε το με λευκό πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.
Είναι πεντανόστιμο!

ΠΗΓΗ: magyreuontas.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here