Νεκρός σε ημιυπαίθριο χώρο της πολυκατοικίας όπου διέμεινε βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας 17χρονος στις Σέρρες. Μετά από έρευνα τις Αστυνομίας προσήχθη ένας 16χρονος, ο οποίος αργότερα ομολόγησε ότι τον είχε χτυπήσει το προηγούμενο βράδυ.
Όπως αναφέρει το cnn.gr, το θύμα όλα συνέβησαν χθες μετά τις 9.30 το βράδυ στην πόλη των Σερρών. Την ώρα εκείνη ο 17χρονος βρισκόταν με την παρέα του έξω από κατάστημα τυχερών παιχνιδιών. Κάποια στιγμή πέρασε από το σημείο ο 16χρονος και συνοδευόμενος από έναν φίλο του, φαίνεται να ζήτησε τον λόγο από το θύμα. Σύμφωνα με μαρτυρίες που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 16χρονος χτύπησε με τα χέρια τον 17χρονο στο πρόσωπο και στη συνέχεια αποχώρησε. Από την αστυνομική προανάκριση δεν φαίνεται να προκύπτει συμμετοχή του φίλου του στο συμβάν.
Ο 17χρονος ζήτησε αργότερα από φίλους του να τον συνοδέψουν στο σπίτι, διότι δεν αισθανόταν καλά, και όταν έφτασε εκεί, δεν ανέβηκε στο διαμέρισμα, αλλά πήγε προς τον ημιυπαίθριο χώρο, όπου η αδερφή του τον βρήκαν την επόμενη ημέρα το πρωί, ενώ ο πατέρας του δήλωνε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία.
Το συμβάν ανάμεσα στους δύο ανήλικους συνέβη μετά από μήνυμα που φέρεται να έστειλε ο 17χρονος στη φίλη του 16χρονου.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 16χρονος προέρχεται από δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ το περυσινό καλοκαίρι είχε συλληφθεί για μικροποσότητα κάνναβης. Τότε είχε διαταχθεί κοινωνική έρευνα από την αρμόδια δικαστική Αρχή για τις συνθήκες διαβίωσης του 16χρονου. Στον ίδιο, δε, είχε επιβληθεί αναμορφωτικό μέτρο- και ειδικότερα ανατέθηκε προσωρινά η επιμέλειά του στο τμήμα επιμελητών ανηλίκων και αρωγής της αρμόδιας Εισαγγελίας.



























































