Μήνυμα του Χρήστου Σινάνη για το εκλογικό αποτέλεσμα και την επαναληπτική ψηφοφορία

SINANIS-HRISTOS-2

Σεβαστοί πολίτες του Δήμου Καλαμπάκας
Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την εμπιστοσύνη σας!

Την Κυριακή 18 Μαΐου μιλήσατε με την ψήφο σας. Αποφασίσατε ότι αυτός ο Δήμος αξίζει να πορευτεί στο αύριο ενωμένος, αδέσμευτος, ασυμβίβαστος. Αποφασίσατε ότι ο τόπος μας πρέπει να βαδίσει μπροστά με γρήγορους ρυθμούς, με ελπίδα.

Με ισχυρή πλειοψηφία φέρατε ενώπιον των ευθυνών μας όλους εμάς που ζητήσαμε να μας εμπιστευτείτε με την ψήφο σας.

Είπατε ένα μεγάλο “Όχι” σ’ αυτούς που ζήτησαν τη συνέχιση της θητείας τους και φωνάξατε ένα μεγάλο “Ναι” σε όσους θέλουν το Δήμο Καλαμπάκας πρωτοπόρο και πρωταγωνιστή. Θέλετε το όραμα και η ελπίδα να γίνουν άμεσα πράξη. Απαιτήσατε να σταματήσουν επιτέλους τα ωραία λόγια και να αρχίσουν τώρα τα έργα.

Συμπολίτες και συμπολίτισσες
Η εντολή σας είναι σαφής και αδιαπραγμάτευτη. Δε θέλατε νικητές και νικημένους. Δεν ανέχεστε άλλο την στασιμότητα και το τέλμα. Επιθυμείτε το δήμο μας σε άλλη τροχιά, σε τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας, σε άλλη πορεία . Σε αληθινή πορεία ελπίδας. Δώσατε την εντολή στην Αδέσμευτη Ενωτική Πρωτοβουλία μας να κρατήσει το τιμόνι, γιατί πιστεύετε ότι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Τιμήσατε με την ψήφο σας το συνδυασμό μας και δημιουργήσατε μια δημοκρατική πλειοψηφία που κανένας δε μπορεί και επομένως δεν πρέπει να αμφισβητήσει.

Φίλες και φίλοι
Την Κυριακή 25 Μαΐου η Αδέσμευτη Ενωτική Πρωτοβουλία οφείλει να σταθεί στο ύψος που της δώσατε και να αναλάβει τα ηνία του Δήμου μας με ευθύνη και σεβασμό στην απόφασή σας.
Αυτήν την Κυριακή ο Δήμος Καλαμπάκας γιορτάζει. Και σ΄ αυτήν τη γιορτή οφείλουμε να μετέχουμε όλοι. Δε χωρούν εξαιρέσεις, προσωπικές αντιπάθειες, μισαλλοδοξίες κι άλλα τέτοια πολιτικά πάθη που τόσα χρόνια βασανίζουν αυτόν τον τόπο. Ελάτε όλοι, όποια κι αν είναι η πολιτική τοποθέτησή σας, να ενώσουμε τα χέρια και να οδηγήσουμε την Καλαμπάκα και τα χωριά της στη θέση που αξίζουν.

Αυτό αποφασίσατε, αυτό οφείλουμε να κάνουμε. Και θα το κάνουμε!

Χρήστος Σινάνης

Γραφείο Τύπου συνδυασμού
ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ