Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Καλαμπάκας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Από την Κυριακή που έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη μας δεν έχουν σταματήσει τα σχόλια και οι συγκρίσεις με άλλες πόλεις και… χωριά, ακόμη και του νομού Τρικάλων.

Τα περισσότερα αφορούν στη λιτή εκδήλωση, που περιελάμβανε μόνο μερικά τραγούδια της Φιλαρμονικής Ορχήστρας, αλλά και στη διαπίστωση ότι στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή κλήθηκε η τοπική αστυνομία να κλείσει τον δρόμο για λίγα λεπτά της ώρας.

Έτσι, με τον φάρο του περιπολικού να… φωτίζει την περιοχή, ελλείψει ικανού φωτισμού (!) –αυτό είναι μόνιμο το πρόβλημα– ολοκληρώθηκε σε λίγα λεπτά η εκδήλωση…

Προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο πρέπει να στολίζεται στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, καθώς εκεί μπορούν να φιλοξενηθούν και οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγησή του, με τον κόσμο και –κυρίως– τα μικρά παιδιά προφυλαγμένα.

Εκεί σίγουρα και ο κόσμος θα είναι περισσότερος στη φωταγώγησή του και τα παιδιά θα δώσουν άλλο τόνο στην εκδήλωση.

Και φυσικά στην κεντρική πλατεία της πόλης θα μπορούν να το θαυμάσουν καλύτερα και απρόσκοπτα οι επισκέπτες και να φωτογραφηθούν μπροστά του, κάτι που τα τελευταία χρόνια που στολίζεται μπροστά από το Δημαρχείο είναι πολύ δύσκολο.

Βέβαια, δεν λέμε να μην υπάρχει τίποτε το γιορτινό στη νησίδα του Δημαρχείου, καθώς εκεί μπορεί να στηθεί ένα έλκηθρο με τον Αϊ-Βασίλη ή οτιδήποτε άλλο.

Όμως, ιδίως φέτος που δεν υπάρχει ούτε φάτνη (!) στην κεντρική πλατεία, φαίνεται ότι λείπει το εορταστικό κλίμα από την Καλαμπάκα.

Τέλος, θα τονίσω για ακόμη μια φορά ότι ο στολισμός της πόλης πρέπει να βασίζεται σε προτάσεις επαγγελματιών διακοσμητών της πόλης μας που υπάρχουν και είναι και πολύ καλοί στη δουλειά τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ