Βαγγέλης Αγγελάκης: Ένας επαγγελματίας και συνδικαλιστής που ξεχωρίζει

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ο συνδικαλισμός και ο συνδικαλιστής είναι δύο έννοιες που πριν από μερικά χρόνια προκαλούσαν αρνητικά αισθήματα στους πολίτες.

Όπως όμως συμβαίνει σε κάθε κλάδο και σε κάθε φορέα, υπάρχουν κάποια άτομα που τιμούν το επάγγελμα και τον τίτλο που φέρουν και συμβάλλουν στον σχηματισμό μίας καλής εντύπωσης από την κοινωνία μας για τον συνδικαλισμό.

Ο Βαγγέλης Αγγελάκης είναι άνθρωπος που ξεχωρίζει για το ήθος, τον επαγγελματισμό και τους αγώνες του.

Έχω τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίζω 25 χρόνια, και κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν διαπιστώνω ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε.

Αιώνιος έφηβος στην καθημερινότητα, στη βιοπάλη και στους αγώνες για την επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν γιγαντωθεί, και πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο πραγματικά να μην ξέρουμε τι μας ξημερώνει.

Φυσικά και δεν χρειάζεται να γράψω πολλά για εκείνον, καθώς όλοι οι επαγγελματίες του νομού τον γνωρίζουν και του εμπιστεύονται τόσα χρόνια τα ηνία της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων με στόχο την αποτελεσματικότερη διεκδίκηση και διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

Του αξίζουν για ακόμη μια φορά πολλά συγχαρητήρια για την επανεκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ και του εύχομαι υγεία και δύναμη, για να πετύχει κάθε στόχο που θα βάλει στο μέλλον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ