Ποιότητα στη διασκέδαση

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ποιοτική διασκέδαση πρόσφεραν απλόχερα φέτος οι εκδηλώσεις του «Μετέωρα Τέχνης» και πραγματικά οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε αυτό τόσο στο πρόσωπο του καθ’ ύλην αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτισμού Γιώργου Θώμου, όσο και γενικά στη δημοτική Αρχή.

Βέβαια, κόστισαν όσο δεν είχαν κοστίσει ποτέ πριν, αλλά μεταξύ άλλων οι φίλοι της μουσικής απόλαυσαν τον Δημήτρη Μπάση και τον Νίκο Πορτοκάλογου, δύο ονόματα εγνωσμένης αξίας και ποιότητας.

Αξιόλογες ήταν και οι δύο θεατρικές παραστάσεις που ανέβηκαν στη σκηνή του Ανοιχτού Θεάτρου με εισιτήριο. «Η πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου και «Η μεγάλη πλεκτάνη» με τον Λεωνίδα Κακούρη και τη Δήμητρα Ματσούκα έδωσαν τη δυνατότητα στους θεατρόφιλους να παρακολουθήσουν μεγάλους πρωταγωνιστές και γνωστές παραστάσεις στην πόλη μας.

Σταθερή αξία το «Επί Σταγών», που ανέβασε την παράσταση «Εχθροί εξ αίματος» στη σκηνή του ΚΕΓΕ, όπου προβλήθηκαν και οι κινηματογραφικές ταινίες που εξασφάλισε για φέτος ο Δήμος μας.

Ξεχώρισε επίσης το διήμερο μουσικό φεστιβάλ του «Επί Σταγών», ενώ για τα χωριά μας και φέτος είχε παραστάσεις θεάτρου σκιών.

Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια ή και σε κάτι καλύτερο τα επόμενα χρόνια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ