Προεκλογικό δείπνο με τα όλα του: Ραγκούσης, Κοντοτόλη, Λύπας, Κόττης και Βαΐου στου «Πατέντα»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση και τη δυνητικά υποψήφια Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη δείπνησαν την Πέμπτη ο Αντιδήμαρχος Μετεώρων Δημήτρης Λύπας και ο Πρόεδρος του ΑΓΡΟΓΑΛ Μετεώρων και δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κόττης.

Το δείπνο παρατέθηκε στου «Πατέντα» στην Αύρα Καλαμπάκας, παρουσία και του ειδικού συμβούλου του Δημάρχου Μετεώρων, Γιώργου Βαΐου.

Αφού γεύτηκαν τις πάντα ιδιαίτερες και πεντανόστιμες λιχουδιές του «Πατέντα» συζήτησαν αρκετά για τον πρωτογενή τομέα, την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και την πολιτική σε τοπικό και γενικό επίπεδο.

Όπως είναι γνωστό, η κ. Κοντοτόλη, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων και άνθρωπος της αγοράς, εντείνει τις επαφές στην προσπάθειά της να προωθήσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να καταθέσεις τις προσωπικές απόψεις της για τα προβλήματα του νομού Τρικάλων, και φαίνεται να ξεχωρίζει.

Πέραν όμως των πολιτικών προεκτάσεων, δεν πρέπει να παραβλέπουμε και τις αυτοδιοικητικές προεκτάσεις του δείπνου, που φυσικά θα δώσουν πολλή τροφή για σχόλια…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ