Επιστρέφουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς…

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Επιστρέφουμε σιγά σιγά σε φυσιολογικούς ρυθμούς μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και αυτό είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς από τις πολλές εκδηλώσεις που ήδη πραγματοποιούνται στην πόλη και περιοχή μας και συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο, αλλά και από το πλούσιο πρόγραμμα του Μετέωρα Τέχνης που ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμος Μετεώρων.

Έτσι, πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις και τα πανηγύρια στα χωριά του Δήμου Μετεώρων. Όμως, αυτό που περιμένουν όλοι είναι η καθιερωμένη Εμποροπανήγυρη της Καλαμπάκας που αναμένεται να συγκεντρώσει πάρα πολύ κόσμο που θα θελήσει να κάνει τα ψώνια του αλλά και να απολαύσει τα σουβλάκια και τα λουκάνικα.

Την αλλαγή της διάθεσης του κόσμου περιμένουν και οι καταστηματάρχες στα χωριά για να μπορέσουν να ρεφάρουν αν και αρκετοί είναι αυτοί που λένε πως ο κόσμος βγαίνει αλλά δεν είναι όπως παλιά, είναι “κουμπωμένος”, αφού δεν μας έφτανε η πανδημία ήρθε και η οικονομική κρίση. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως από κάθε άποψη χάσαμε πολλά που θα δυσκολευτούμε να τα ξανακερδίσουμε όμως το καλοκαίρι είναι μπροστά και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ