Δήμος Μετεώρων: Τελειώνει η «παύση»…

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Σε μία δημοτική περίοδο που κυριαρχεί η πανδημία και τα δεινά που επέφερε σχετικά με τη λειτουργία των δήμων, κάτι αρχίζει να κινείται στον Δήμο Μετεώρων και στην Καλαμπάκα από πλευράς έργων.

Ήταν στη μοίρα της δημοτικής Αρχής να συνδέσει τη διοίκησή της με μία περίοδο που κυριαρχεί η αβεβαιότητα, ενώ τα γραφειοκρατικά γρανάζια είναι ακόμη περισσότερο δυσκίνητα απ’ ό,τι συνήθως.

Από πλευράς κονδυλίων δεν μπορούμε να έχουμε κάποιο σοβαρό παράπονο, καθώς και τα ληξιπρόθεσμα χρέη αποπληρώθηκαν και ενισχύσεις για αντιπλημμυρικά και πανδημία υπήρξαν.

Με την ένταξη τριών έργων στον «Αντώνη Τρίτση» ο Δήμος Μετεώρων θα εισέλθει σε ένα νέο κεφάλαιο, αυτό που περίμενε διακαώς η δημοτική Αρχή, για να αποδείξει ότι εργάστηκε, προετοίμασε και θα υλοποιήσει έργα.

Και φυσικά, αν μέχρι το τέλος του έτους εγκριθούν και οι υπόλοιπες προτάσεις του «Α. Τρίτση», τότε φυσικά και θα έχει κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αλέκος και να δώσει το σύνθημα για «τρέξιμο» των διαδικαστικών με σκοπό να εισέλθουν το συντομότερο δυνατό τα έργα σε φάση υλοποίησης.

Κατά τα λοιπά, αυτό το διάστημα είναι σε εξέλιξη η εγκατάσταση των συστημάτων βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων στην πόλη, που ομολογουμένως προχωρά με γοργούς ρυθμούς, καθώς και η αποκατάσταση του στρωμένου με κυβόλιθους οδοστρώματος στην οδό Κονδύλη. Ιδίως σε αυτή την αποκατάσταση θέλω να σταθούμε ιδιαίτερα, καθώς πολλά στραβά και ανάποδα έχουν αφεθεί να ασχημαίνουν την εικόνα της πόλης και να θέτουν σε κίνδυνο τον πολίτη κατά το παρελθόν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ