ΚΕΝΑΚΑΠ: Νίκη Αβραμόπουλου και πρώτη γυναίκα Πρόεδρος

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Για την πρώτη μεγάλη νίκη απέναντι στον Δήμαρχο Θεόδωρο Αλέκο κάνουν λόγο στην παράταξη του Λευτέρη Αβραμόπουλου, η οποία πιστώνεται προσωπικά στον ίδιο.

Εξ αρχής με το που έγινε γνωστή η πρόθεση του επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης» να προτείνει την Ευαγγελία Μπαντέκα-Νάνη για τη θέση που έμεινε κενή στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΝΑΚΑΠ μετά από τον θάνατο του Χρήστου Σινάνη όλα έδειχναν ότι η αναπτυξιακή εταιρεία θα αποκτούσε και την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο στην 30χρονη ιστορία της.

Οι (κομματικές) συμμαχίες στον Δ.Σ. δεν άφηναν άλλωστε και πολλά περιθώρια για ανατροπές, μια που η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Δημάρχου, ο οποίος φυσικά και επιθυμούσε την προεδρία, δεν μπορούσε να έχει τύχη, και ο ίδιος το γνώριζε πολύ καλά, γι’ αυτό και δεν προχώρησε το θέμα της υποψηφιότητάς του ώς το τέλος.

Έτσι, φτάσαμε στην εκλογή της κ. Μπαντέκα-Νάνη, η οποία μπορεί να συνεργαστεί με τον Διευθυντή της εταιρείας και με όλα τα μέλη του Δ.Σ., για να κάνει το ΚΕΝΑΚΑΠ το βήμα στη νέα εποχή με νέους στόχους και με βασικό την προσφορά στην τοπική επιχειρηματικότητα.

Καλή επιτυχία!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ