Τα ρεκόρ των δημοτικών εκλογών

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Πρόσφατα αναφερθήκαμε στην τεράστια επίδοση που πέτυχε στις τελευταίες εκλογές ο Λευτέρης Αβραμόπουλος με αφορμή την εκλογή του στη θέση του επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης».

Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στα ρεκόρ που έχουν σημειωθεί στις τελευταίες εκλογικές «μάχες» από τότε που έγινε η συνένωση των επτά πρώην Δήμων στον ενιαίο Δήμο Καλαμπάκας, αρχικά, και Μετεώρων μετέπειτα.

Στην πρώτη εκλογική «μάχη» με τον «Καλλικράτη», του Νοεμβρίου του 2010, οι εκλογές ανέδειξαν Δήμαρχο τον Δημήτρη Σακελλαρίου. Πρώτος σύμβουλος ήταν ο εκλιπών Γιώργος Δήμου με 1.700 σταυρούς, ρεκόρ που δεν έχει καταρριφθεί μέχρι σήμερα. Ο σημερινός Δήμαρχος Θεόδωρος Αλέκος είχε πετύχει τότε κι αυτός τεράστια επίδοση με 1.650 σταυρούς, ενώ ο υποψήφιος με τον Βύρωνα Μπουτίνα, Δημήτρης Αβραμόπουλος, είχε λάβει 1.406 σταυρούς.

Στις εκλογές του Μαΐου του 2014 πρώτος ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του (εκλιπόντος) Δημάρχου Χρήστου Σινάνη, Ανδρέας Καλτσούδας, με 1.219 σταυρούς, ενώ ο υποψήφιος με τον Δημήτρη Σακελλαρίου, Νίκος Αβραμόπουλος, είχε λάβει 1.172 σταυρούς.

Στις τελευταίες εκλογές με τον «Κλεισθένη» πρώτος ήταν ο Λευτέρης Αβραμόπουλος με 1.611 σταυρούς, ενώ δεύτερος ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, με 1.262 σταυρούς.

Στην πρώτη τετράδα λοιπόν βλέπουμε τους Γιώργο Δήμου, Θεόδωρο Αλέκο, Λευτέρη Αβραμόπουλο και Δημήτρη Αβραμόπουλο με ρεκόρ που δύσκολα θα ξεπεραστούν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ