Οι 26 μήνες μέχρι τις δημοτικές εκλογές

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Στην πολιτική δεν πρέπει να περιμένεις δεύτερες ευκαιρίες ούτε να αφήνεις αναπάντητες προκλήσεις. Και φυσικά, κι εδώ ισχύει το «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», όπως και άλλα ρητά.

Το ίδιο ισχύει και στα αυτοδιοικητικά με τις ιδιαιτερότητες που κάνουν κάποιες πτυχές εντονότερες και κάποιες άλλες ηπιότερες.

Αυτά τα γνωρίζει ο Δήμαρχος Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος αλλά και ο νέος επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Έτσι, σε ένα διαφορετικό επίπεδο από τα προηγούμενα, αφού κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, θα κληθούμε να κρίνουμε και να αναλύσουμε τις θέσεις και τις αντιπαραθέσεις των δύο εν δυνάμει υποψηφίων Δημάρχων στις εκλογές του 2023.

Το «εν δυνάμει» μπορεί στην περίπτωσή τους να είναι και πλεονασμός, αλλά οφείλουμε να το σημειώνουμε, μιας και γενικά μέχρι τη δήλωση των υποψηφιοτήτων για κάθε εκλογική «μάχη» οποιαδήποτε αλλαγή δεν πρέπει να μας εκπλήσσει.

Αναμφισβήτητα, οι 26 μήνες που μας χωρίζουν από την κάλπη του Οκτωβρίου του 2023 είναι πολλοί. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μέχρι τότε πρέπει όλα να κυλούν «αναίμακτα» και «χλιαρά» στις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου, ούτε βέβαια ότι πρέπει «να βγουν μαχαίρια» και να «ανταλλάσσουν πυρά» οι εν δυνάμει υποψήφιοι Δήμαρχοι.

Και βέβαια αμφότεροι κρίνονται, από άλλους αυστηρά και από άλλους πιο χαλαρά. Από τους αναποφάσιστους όμως σοβαρότερα από όλους. Και να είστε βέβαιοι ότι το κομμάτι των δημοτών αυτών είναι αρκετά μεγάλο, και θα παραμένει σε αυτές τις διαστάσεις μέχρι κάτι που θα πει ή θα πράξει ένας από τους πρωταγωνιστές να κάνει αυτό το «κλικ» που θα μετατρέψει κάποιον από αναποφάσιστο σε αποφασισμένο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ