Επιτέλους ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας!

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ένα σημαντικό έργο, που η Περιφέρεια Θεσσαλίας ξεκίνησε επί δημαρχίας του αείμνηστου Χρήστου Σινάνη και που έγινε στην κυριολεξία σίριαλ, ολοκληρώθηκε και παραλήφθηκε πρόσφατα από τη δημοτική Αρχή.

Ο λόγος για το πολυπόθητο ταρτάν, που τοποθετήθηκε στο δημοτικό στάδιο, και που το κάνει πλέον πιο ολοκληρωμένο, αφού τόσα χρόνια το στάδιο ήταν πραγματικά ημιτελές.

Με την ολοκλήρωση και των παρεμβάσεων που προγραμματίζει η Περιφέρεια στις εγκαταστάσεις του σταδίου, η Καλαμπάκα θα αποκτήσει ένα αθλητικό κέντρο, που θα τη διαφημίζει.

Μακάρι να γίνει και το κολυμβητήριο και να προστεθούν σε αυτό και άλλες εγκαταστάσεις αθλημάτων, όσο ο χώρος βέβαια το επιτρέπει, μια που ήδη υπάρχουν πέριξ του γηπέδου ποδοσφαίρου τα γραφεία του ΣΚΑΜ, το κλειστό γυμναστήριο, τα βοηθητικά γήπεδα ποδοσφαίρου και τα γήπεδα τένις.

Για να επανέλθουμε στο ταρτάν, ευχόμαστε να φιλοξενήσει πολλές διοργανώσεις, των κατηγοριών που μπορεί να φιλοξενήσει, μια που το πλάτος του είναι απαγορευτικό για διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, και φυσικά να το χαρούν όλοι οι συμπολίτες μας που αθλούνται στο στάδιο και αυξάνονται συνεχώς.

Και φυσικά, πρέπει όλο να το προσέχουμε, για να το έχουμε χρόνια. Διότι, ναι μεν παίζει ρόλο η ποιότητα κατασκευής (που ευχόμαστε να είναι καλή, ανάλογα με τη μελέτη), αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και το πώς θα του συμπεριφερθούμε.

Το υλικό του είναι τέτοιο, που οι αθλητές πρέπει να διαθέτουν τα κατάλληλα παπούτσια (με καρφάκια) ιδίως στους αγώνες, οπότε όλοι μας καταλαβαίνουμε πόσο εύκολα μπορεί να καταστραφεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img