Διάθεση για προσφορά

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Τα προβλήματα στα χωριά μας είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια, όπως και η αδυναμία πολύ συχνά των δημοτικών Αρχών να αντεπεξέλθουν στην εξάλειψή τους.

Όπως πηγαίνουν τα πράγματα, όλοι όσοι επιλέγουν –διότι είναι κυρίως θέμα επιλογής- να μένουν στα χωριά τους σε πείσμα των όσων αφορμών λαμβάνουν καθημερινά για να τα εγκαταλείψουν αξίζουν πραγματικά της προσοχής και της φροντίδας των εκάστοτε δημοτικών Αρχών.

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν και δεν θα πάψουμε να το επαναλαμβάνουμε ότι οι Σύλλογοι είναι αυτοί μπορούν να δίνουν καθημερινά κάποιες λύσεις, καθώς διαχρονικά κρατούν ζωντανά και κάνουν ευρύτερα γνωστά τα χωριά μας.

Αφορμή για να υπενθυμίσουμε όλα αυτά είναι τα όσα φτάνουν στα αυτιά μας για τη δράση που έχει αναπτύξει στο χωριό του, το Αγιόφυλλο, ο αεικίνητος Πρόεδρος της Κοινότητας Ζήσης Καραγιάννης, θέλοντας να δώσει λύσεις όπου δεν χρειάζονται μεγάλες παρεμβάσεις.

Άλλωστε, ο αγαπητός Πρόεδρος είχε επί σειρά ετών τα ηνία του τοπικού Συλλόγου, οπότε η αγάπη του για προσφορά είναι διαχρονική, και σίγουρε προϋπήρχε και κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του ως αξιωματικού του ελληνικού Στρατού.

Όλα αυτά όμως δεν θα είχαν βάση, αν η διάθεση για προσφορά δεν ήταν τρόπος ζωής για τον κ. Καραγιάννη, κι εκεί είναι η αιτία.

Ευχόμαστε στον Πρόεδρο να είναι γερός και να συνεχίσει να αποτελεί το παράδειγμα και το σημείο αναφοράς για τον εθελοντισμό και την προσφορά του για πάρα πολλά χρόνια ακόμη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ