Το Ποτάμι καθημερινά δικαιώνεται

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Το Ποτάμι δικαιώνεται καθημερινά για όλα αυτά τα οποία έχει υποστηρίξει από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του.

Έχουμε πει ότι το Ποτάμι δεν θα ψηφίσει νέους φόρους. Και δεν θα τους ψηφίσει γιατί είναι και αναποτελεσματικοί και άδικοι. Και γι΄ αυτό ακριβώς έχουμε προτείνει μια σειρά από σπατάλες που πρέπει να κοπούν. Κρατικές σπατάλες.

Κανένας αυτόματος «κόφτης» δεν είναι απαραίτητος γιατί τα οριζόντια μέτρα και οι περικοπές δεν είναι δίκαιες. Αντιθέτως είναι απαραίτητο να κόψουμε τις σπατάλες του κράτους. Εδώ και ένα χρόνο φωνάζουμε για τα ακίνητα του Δημοσίου που ρημάζουν ενώ ταυτόχρονα το Δημόσιο πληρώνει εκατομμύρια σε ενοίκια. Υπάρχουν νεκρές υπηρεσίες και οργανισμοί που θα πρέπει να κλείσουν. Και αντιστοίχως να ενισχυθούν οι υπηρεσίες που προσφέρουν στον πολίτη. Αυτό θα είναι προς όφελος των παραγωγικών δημοσίων υπαλλήλων που νιώθουν μια μεγάλη αδικία βλέποντας ότι σε ένα διπλανό κτήριο ένας διπλανός υπάλληλος απολαμβάνει την εύνοια του κομματικού του προστάτη και δεν προσφέρει τίποτε στον ελληνικό λαό.

Την Κυριακή οι 153 βουλευτές του Τσίπρα και του Καμμένου θα ψηφίσουν σύσσωμοι την μεγαλύτερη φοροεπιδρομή που ζήσαμε ποτέ, με μια ακόμη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Θα μας παίρνουν κάθε σταγόνα του ιδρώτα μας για να ταϊζουν τους κόπρους του Αυγείου.
1) αποφασίζουν και διατάζουν – η Βουλή δεν λειτουργεί
2) η φτώχεια θα πάει σύννεφο – Οκτώβριο τα σπουδαία
3) η κοινοβουλευτική ομάδα των κυβερνητικών 153, είναι εχθρός του λαού
4) ο καθένας από εδώ και μπρος είναι υπεύθυνος προσωπικά και κοινωνικά

Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα
Το Ποτάμι Ν.Τρικάλων

Προηγούμενο άρθροΒάλτε μυαλό!
Επόμενο άρθροΓια τον …κόφτη έχεις απόδειξη;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ