Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ/ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Φωνή Θεού ή φωνή ειδικού

Φωνή Θεού ή φωνή ειδικού

-

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘ. ΓΚΑΝΟΥΛΗΣ

Φίλε αναγνώστη,
Αν διαβάζοντας τον τίτλο υποψιάζεσαι το τι περίπου θα διαβάζεις παρακάτω θα σε παρακαλέσω να µην συνεχίσεις.
Δεν υπάρχει λόγος. Εσύ τα ξέρεις όλα, πήγαινε λοιπόν και πάρε το χάπι σου.
Είτε µας αρέσει είτε όχι αφού επιτρέψαµε να συµβούν όσα µέχρι σήµερα συνέβησαν κι επειδή δεν είµαστε ικανοί να υπερασπιστούµε τους εαυτούς µας πρέπει να αποδεχθούµε ότι είµαστε στα χέρια του Θεού και όσοι δεν πιστεύουν στο Θεό ίσως να έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν µέσα από τα απερχόµενα γεγονότα….
Ο ελληνικός λαός είναι αντιµέτωπος µε µια ιδεολογική και πολιτική τροµοκρατία που επιχειρεί να επιβάλει το «αφύσικο» ως «φυσικό» το «ανώµαλο» ως «οµαλό» το «πολιτικό δικαίωµα» των διαστροφών ως «πρόοδο».
Το γεγονός, πως παρόλο τον βοµβαρδισµό µε κάθε είδος µικρόβια υπάρχουν οργανισµοί που έχουν «αντισώµατα» ανοσία, αυτό τους τρελαίνει.
Αφού µας φτωχαίνουν, αφού µας απαλλάσσουν σιγά σιγά από την αγοραστική δύναµη δηλαδή αφού µας δίνουν την ευκαιρία να µην µπορούµε να αγοράσουµε τα άχρηστα αντικείµενα, ας προσπαθήσουµε να δηµιουργήσουµε µια Ελλάδα όπου δεν θα υπάρχουν άχρηστα αντικείµενα που κοστίζουν αλλά χρήσιµα που θα είναι τσάµπα.
Ο άνθρωπος στην µακρόχρονη ιστορία του έχει περάσει απίστευτες δοκιµασίες και είναι ακόµα εδώ. Επιβίωσε και επιβίωσε για δυο λόγους. Επειδή υπάρχει πείσµα µέσα του. Αστείρευτο. Κι επειδή έχει την ικανότητα να πλάθει αλήθειες και ψέµατα στα µέτρα του, οι οποίες τον βοηθούν ακριβώς σ’ αυτό. Να επιβιώνει.

Χαρακτήρας και ασθένειες
Ζήλεια: προκαλεί ογκολογικές παθήσεις αποδυναµώνει το ανοσοποιητικό σύστηµα.
Εκδικητικότητα: προκαλεί αϋπνία και ασθένεια στο λαιµό.
Η αδυναµία να βρεθεί λύση σε µια κατάσταση προκαλεί ασθένεια στους πνεύµονες.
Η έλλειψη ηθικών αξιών: προκαλεί χρόνιες παθήσεις, λοιµώξεις και ασθένεια του δέρµατος. Όντας πολύ κατηγορηµατικοί και ακλόνητοι στις πεποιθήσεις µας είναι αιτίες για ηµικρανίες και φλεγµονές.
Καθιστική ζωή: προκαλεί αλκοολισµό, µυκητιάσεις και αποδυναµώνει το ανοσοποιητικό σύστηµα.
Επιθετικότητα: προκαλεί γαστρικό έλκος, γαστροοισοφαγική παλινδρόµηση και κονδυλώµατα.
Επιφυλακτικότητα: προκαλεί σχιζοφρένεια, ασθένειες των νεφρών.
Σκληρότητα: προκαλεί επιληψία, το άσθµα και αναιµία.
Ανακινώντας συγκρούσεις: προκαλεί την διεύρυνση του θυρεοειδούς.
Απάθεια-Αγένεια: να είσαι προσβλητικός. Προκαλεί διαβήτη και καρδιακές παθήσεις.
Ασυνέπεια ή να είσαι άστατος: Αιτίες υπογονιµότητας.
Άγχος: προκαλεί διαταραχές στο πεπτικό σύστηµα την καρδιά και ασθένειες του δέρµατος.
Απληστία: προκαλεί ογκολογικές παθήσεις-παχυσαρκία, βλάβες στο κυκλοφοριακό σύστηµα.
Συνεπώς αν θεραπεύσει κάποιος τον χαρακτήρα του οι σχετικές ασθένειες θα εξαφανιστούν.
Αυτό που προσπαθεί η νέα τάξη πραγµάτων, µε νέα µνηµόνια και τα ρέστα, να αφαιρέσει στην ουσία δεν είναι ούτε σπίτια ούτε συντάξεις. Ούτε την καταναλωτική δύναµη του έλληνα γενικότερα. Πάνω από όλα προσπαθεί να αφαιρέσει τη δυνατότητα του Έλληνα να είναι δηµιουργός.
Δεν διώκονται πλέον φρονήµατα, παρατάξεις, οµάδες. Διώκεται η δυνατότητα να υπάρχει ατοµική έµπνευση, φαντασία, δηµιουργικότητα ανέντακτη, διώκεται οτιδήποτε είναι ανένταχτο. Το ζήτηµα είναι πώς θα αφαιρέσουν από τους απλούς καθηµερινούς Έλληνες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το δικό τους όνειρο. Την προσπάθεια να ζυµώνουν λάσπη και να φτιάχνουν κάστρα, την δυνατότητα να έλθουν σε επικοινωνία µε τον Δηµιουργό µέσα από την αγάπη.
Ο πυρήνας της κατάπτωσης δεν είναι ούτε η φτώχεια ούτε η τροµοκρατία ούτε η υποταγή σε οποιοδήποτε ηλίθιο καθεστώς. Ο πυρήνας είναι το τέχνασµα να δηµιουργηθεί η πεποίθηση πως η δυνατότητα να ανατρέπει κάποιος τα πάντα αν το θελήσει έφτασε στο τέρµα.
Αν προσέξετε καλύτερα οι φωνές που σας καλούν να υποταχθείτε στο µοιραίο και εκείνες που σας φωνάζουν πώς δεν πρέπει να υποταχθείτε έχουν έναν κοινό παρονοµαστή. Την αποστολή ενός συνεχούς υπόγειου µηνύµατος πως τα όρια ελευθερία που µπορεί να φτάσει οποιοσδήποτε άνθρωπος στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι να συνειδητοποιήσει πως δεν είναι ελεύθερος. Μέχρι εκεί.
Όλα τα καλέσµατα σταµάτησαν στο πλέον αγωνιώδη επιθυµητό χωρίς να δίνουν σαφή απάντηση. Το κατάλαβα αυτό που λες, αλλά µετά τι; Τι πρέπει να γίνει;
Και εκεί ανάλογα µε το ποιος µιλάει και τι θέλει να πετύχει πέφτουν βροχή αµέτρητες ασαφείς απαντήσεις, που οδηγούν αυτόν που ρωτάει στη δυσπιστία και την απογοήτευση. Γιατί καταλαβαίνει πως κανείς δεν ξέρει να απαντήσει µε σαφήνεια και σχέδιο συγκεκριµένο. Και µέσα σ’ αυτή την αδυναµία του να κατανοήσει κάποιος ποιος είναι, τι θέλει, υπάρχουν τα µαγαζιά των έτοιµων λύσεων. Οι πραγµατευτές του καλύτερου αύριο.
Είναι θλιβερό εδώ σ’ αυτή την χώρα να βλέπει κανείς τους ανθρώπους που κατοικούν και που όποτε βρουν ευκαιρία παινεύονται ότι είναι γνήσιοι απόγονοι των ενδόξων ελλήνων προγόνων. Να ανατρέχουν για να αποκαλύψουν απαντήσεις σε όλες τις µεριές του κόσµου εκτός από την χώρα που πατάνε.
Ανατολή και Δύση σε περίεργα βιβλία σε παράξενους τόπους σε παράξενους ανθρώπους και να πατάνε πάνω στο χάρτη µε τις οδηγίες χωρίς να βλέπουν.
Ζεις σε ένα τόπο που είναι παγκόσµιο σταυροδρόµι πολιτισµών. Εδώ ήρθαν και έφυγαν άνθρωποι και ιδέες που απλώθηκαν σε όλη τη γη. Χιλιάδες χρόνια που σηµάδεψαν την πορεία όλης της ανθρωπότητας. Ένα σταυροδρόµι εµπορίου, πολιτισµού, τεχνών, ιδεών, ονείρων.
Δεν σου κάνει εντύπωση πως οι µέχρι σήµερα κυβερνώντες δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ να µάθεις κάτι περισσότερο από µερικά τυποποιηµένα κείµενα µια φασόν γλώσσα, µια περίληψη. Κάκιστη µορφή γνώσης που χρειάζεται µια ολόκληρη ζωή να µελετάται και πάλι αµόρφωτος θα νοιώθεις. Δεν σου κάνει εντύπωση πως ένας ολόκληρος πολιτισµός που άλλαξε το ρου της ανθρωπότητας στα µάτια σου φαντάζει σαν κάτι που δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς µαζί του είναι κουραστικό και τελείως άχρηστο;
Δεν σου κάνει εντύπωση πως οι αναφορές που µπορείς να ανακαλέσεις στο µυαλό σου από µία ιστορία αιώνων για να αποδείξεις την ηρωική σου καταγωγή και την ηρωική σου ιστορία, είναι πέντε έξι και αυτές καλά καλά δεν ξέρεις µια πρόχειρη περίληψη;
Δεν αναρωτιέσαι ποτέ γιατί δεν νοιώθεις καµιά ανάγκη να πας σε ένα αρχαίο θέατρο, ένα Μουσείο να διαβάσεις ένα βιβλίο, δεν γνωρίζεις ούτε καν τους µύθους σου, δεν γνωρίζεις πότε και πώς διαδραµατίστηκαν γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσµο. Δεν αναρωτιέσαι ποτέ γιατί όλα τα κοµµατικά µαγαζάκια, οι κυβερνώντες, οι επαναστάτες, οι αριστεροί, οι δεξιοί, οι φιλελεύθεροι, οι φασίστες, οι κοµµουνιστές, ψάχνουν τα ινδάλµατά τους στην Άγρια Δύση ή στις παγωµένες στέπες του Βορρά στους άρχοντες Ανατολής και Δύσης Βορρά και Νότου. Στους τυράννους ή στους απελευθερωτές και στη δική τους ιστορία; Αλλά ποτέ δεν µπόρεσαν να ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ κάτι δικό τους προσαρµοσµένο στη γη µας στην ιστορία µιας και τα διδάγµατά της τις ανάγκες των ανθρώπων που ζουν εδώ σ’ αυτό τον πανέµορφο τόπο που έχουν στα πόδια τους µια ευλογηµένη θάλασσα και στις πλάτες τους πλούσια βουνά.
Η ιστορία, η γεωγραφία, η φιλοσοφία, οι τέχνες, οι επιστήµονες, στην ουσία τους, στην δηµιουργία τους, στη δύναµή τους είναι όλες εδώ και σε περιµένουν να σε βοηθήσουν.
Και εσύ στο πλήρες αδιέξοδο που νοιώθεις ότι έχεις βρεθεί ζητάς βοήθεια από εκείνους που δεν είναι άξιοι ούτε τον εαυτό τους να βοηθήσουν.
Περισσότερες πιθανότητες έχεις στον γείτονά σου, στον αδελφό σου, στον Θεό σου, που πολύ επιδερµικά έχεις αγνοήσει όλα αυτά τα χρόνια θεωρώντας ότι το χρήµα είναι το πάν.
Φίλε αναγνώστη βρισκόµαστε σε πόλεµο και σ’ ένα πόλεµο την φωνή του Θεού την ακούς από τα χείλη ορισµένων ανθρώπων.
Η αναζήτηση δεν θα σε κουράσει καθόλου, διότι αυτός ο κατάλογος δεν είναι µακρύς.
Θα τους βρεις εκεί που ήταν πάντα σε καιρούς παχιών αγελάδων να δακρύζουν για ένα δένδρο που αδίκως κόπηκε, για ένα πουλί που ένα χορτάτο παιδί έκανε στόχο µε την σφενδόνα του, για ένα γιατί που µένει πάντα αναπάντητο. Εκεί στέκουν µε το στόµα σφιγµένο αυτοί που δεν χώρεσαν ποτέ σε κόµµατα σε συντεχνίες σε οµάδες συµφερόντων.
Σαν παιδιά µια ολόκληρη ζωή έχουν τα µάτια χαµηλά για την τιµωρία που τους ορίστηκε αλλά δεν τους άξιζε. Θα τους δεις να κόβουν το καρβέλι της αξιοπρέπειας σε λειψές φέτες γνωρίζοντας ότι σε ένα πόλεµο µε τον εχθρό πρέπει να έχεις νικήσει τον εαυτό σου µε χορτασµένη την ψυχή και ότι η δύναµη της αγάπης θα νικήσει την αγάπη της δύναµης.
Θα σου πουν τέλος για την καταγωγή σου ότι είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.
Οι αετοί ήταν ανέκαθεν το σύµβολο της υψίστης ισχύος, το σύµβολο της Ρωµαϊκής αυτοκρατορίας και της Βυζαντινής ενώ στους φεουδαρχικούς και νεότερους χρόνους θα δούµε τον αετό πάνω σε πολλά εµβλήµατα και πολλές σηµαίες. Όσο για τα γεράκια του πενταγώνου τι να πούµε, είναι πολύ γνωστά. Ο αετός και το γεράκι πετάνε µε πολύ µεγάλη ταχύτητα και έχουν πολύ καλή όραση, είναι ικανότατοι πολεµιστές και αυτές τις ικανότητες πολύ θα ήθελαν να τις έχουν οι πολεµιστές αλλά δεν τις έχουν.
Η κουκουβάγια όµως είναι κάτι άλλο. Δεν πετάει απλά, αλλά πετάει πολύ αθόρυβα και µάλιστα µέσα στην νύχτα. Αυτές τις ικανότητες δεν τις έχει ούτε ο αετός ούτε το γεράκι.
Η κουκουβάγια ενσαρκώνει όλες τις επιθυµίες του αρχαίου έλληνα πολεµιστή, του αριστοκράτη ήρωα καταρχάς, της δυτικής κυριαρχίας στη συνέχεια, της πτώσης, του ύψους, της ταχύτητας, της ορµής, της νυχτερινής όρασης, της αρπαγής, της ισχύος και της ακρίβειας το πλήγµατος και τις ενσαρκώνει διότι κανένα άλλο πτηνό θηρευτής (αρπακτικό σαρκοφάγο) δεν µοιάζει τόσο πολύ µε τον άνθρωπο.
Ο συνδεκτικός κρίκος της ελληνικής κοινωνίας ήταν η κοινωνική αλληλεγγύη και δικαιοσύνη, η κοινή πίστη και το αίτηµα της κοινής ζωής και της ελευθερίας των ανθρώπων τόσο από την ξένη όσο και από την ντόπια ολιγαρχία.
Και τέλος µάθε τι δεν σου λέει ο ειδικός που γνωρίζει και σκόπιµα αποκρύπτει.
Διατεταγµένη υπηρεσία από τα αφεντικά του.
Για τις έννοιες «χρέος και ένοχος» οι Γερµανοί έχουν την ίδια λέξη γεγονός που ταιριάζει µε την αυστηρή προτεσταντική ηθική της χώρας σύµφωνα µε την οποία ο ένοχος (άρα και ο οφειλέτης) πρέπει να τιµωρείται παραδειγµατικά και δηµόσια.
Υπενθυµίζουµε πως εύκολα µπορεί να συµπεράνει κανείς τι ακριβώς σχεδιάζει η Γερµανία για την Ελλάδα καθώς επίσης και για την υπόλοιπη Ευρώπη. Φυσικά δεν αναφερόµαστε στους Γερµανούς πολίτες αλλά σε εκείνη την βιοµηχανική ελίτ η οποία κυβερνά την χώρα απολυταρχικά κρυµµένη στο παρασκήνιο.
Πρόκειται σε πολλές περιπτώσεις για απογόνους των ναζί αρκετοί από τους οποίους απέκτησαν τις ιδιοκτησίες τους µε κλεµµένα χρήµατα κατακτηµένων λαών τα οποία είχαν «φυγαδεύσει» έγκαιρα εκτός Γερµανίας µεταφέροντάς τα αργότερα προσεκτικά στη χώρα τους. Τα βασικά σχέδια της Γερµανίας είναι επιγραµµατικά τα εξής:
α) Η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτοποίησή της καλύτερα από τις ΗΠΑ µέσω της κατάκτησης µιας ηγεµονικής θέσης στην ευρωζώνη, κατ’ επέκταση στην Ευρώπη µε οικονοµικά µέσα.
β) Η εξασφάλιση της εξόφλησης των απαιτήσεων του δηµόσιου και ιδιωτικού τοµέα της από τις χώρες-οφειλέτες της µέσω των κατασχέσεων της δηµόσιος και ιδιωτικής περιουσίας καθώς επίσης και την επιβολή υψηλών φόρων. Για την Ελλάδα για την τριετία 2016-2019 τον θάνατο 700.000 συνταξιούχων. Ναι καλά το διαβάζετε.
γ) Η δηµιουργία ζωνών φθηνών εργατικού δυναµικού και χαµηλού κόστους στο Νότο καθώς επίσης και στην Ανατολική Ευρώπη, έτσι ώστε να παράγονται προϊόντα ανταγωνιστικά κινεζικών και λοιπών ασιατικών.
δ) Οι επενδύσεις των γερµανικών χρηµατικών πλεονασµάτων στις περιοχές αυτές (εξαγορά των κερδοφόρων κοινοφελών επιχειρήσεων οικοπέδων κ.λπ.), υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι ασφαλείς, γεγονός που σηµαίνει ότι πρέπει να ελέγχονται ασφυκτικά όλες οι χώρες αποικίες.
ε) Ο έλεγχος των γερµανών πολιτών όσο αναφορά τις καταθέσεις στο Εξωτερικό, αφενός µεν από φορολογικής πλευράς αφετέρου δε να ενισχύονται οι δικές τους ξένες επενδύσεις.
στ) Ειδικά όσον αφορά την Ελλάδα και την Κύπρο πλήρης έλεγχος µε στόχο την εξασφάλιση πρόσβασης στα ενεργειακά αποθέµατά τους, επίσης καλύτερη πρόσβαση στα πετρέλαια στην Μ. Ανατολή και την Β. Αφρική έτσι ώστε να αποφευχθεί η πλήρης σχεδόν ενεργειακή εξάρτιση των Γερµανών από την Ρωσία.
Εν τούτοις είναι πολύ δύσκολο εάν όχι απίθανο να πετύχει τα σχέδιά της αφενός µεν επειδή τέµνονται µε αυτά των ΗΠΑ αφετέρου δε λόγω της αντίδρασης των ευρωπαϊκών πολιτικών, οι οποίοι φυσικά δεν θέλουν να υποταχθούν στην Γερµανία.
Το σχέδιο βέβαια για τους συνταξιούχους στην Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη εφαρµογή. Είναι αποτέλεσµα και του µίσους για την χώρα µας.
Πατριώτη Έλληνα όπως και να ‘ναι η ώρα του λογαριασµού πλησιάζει οπότε µε την βοήθεια του Θεού να είσαι έτοιµος για κάθε ενδεχόµενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Προτάσεις για το χειμώνα από τη βιοτεχνία Κουρτινών και Στρωμάτων Νικολάου Μήτσιου

Και επίσημα πλέον μπήκαμε στο χειμώνα και ήρθε η κατάλληλη εποχή για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις κρύες μέρες που πρόκειται να έρθουν. Η αλλαγή-ανακαίνιση του σπιτιού για να υποδεχθούμε το χειμώνα πλέον δεν είναι μια πολυέξοδη διαδικασία αλλά μια ευχάριστη υπόθεση αφού το κατάστημα Νικολάου Μήτσιου φροντίζει...

Elli’s Gift | Καλαμπάκα

Το κατάστημα της Έλλης Παπαγεωργίου στην Καλαμπάκα με ιστορία πλέον των 60 χρόνων ανακαινίστηκε πλήρως και είναι πάλι κοντά σας, για να σας προσφέρει όλα τα γνωστά είδη, κεντήματα, νήματα, είδη ραπτικής, κεριά και λαμπάδες, και μαζί μια πλούσια συλλογή με σύγχρονα και μοντέρνα είδη δώρων από τις κορυφαίες...

Οίκος Νυφικών Σόφη Μαύρου-Τζιουβάρα

Δείτε περισσότερα: http://www.nyfika-sofie.gr

Πρατήριο υγρών καυσίμων Μάκης Καραγιάννης

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 8ο χλμ. ε.ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας Τηλ. 2431088220

Αναστασία Πινιάρα – Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΙΝΙΑΡΑ MD, MSc, PHD ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ Master Ρινολογίας-Ρινοχειρουργικής Δ.Π.Θ Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Κ.Π.Α.   ΠΑΘΗΣΕΙΣ Ώτων - Βαρηκοΐας - Εμβοών Ακοολογικός έλεγχος, Έλεγχος Ιλίγγου - Αστάθειας Ρινός - Παραρρινίων - Διαφράγματος Αλλεργική Ρινίτιδα - Ροχαλητό - Άπνοια Ύπνου - Πολύποδες Λάρυγγα - Φωνητικών χορδών Φάρυγγα - Αμυγδαλών - Αδενοειδών εκβλαστήσεων Σιελογόνων Αδένων - Παρωτίδας Θυρεοειδούς Αδένα - Τραχηλικών...

Ιατρείο στην Καλαμπάκα και στην Κηφισιά από τον Ψυχίατρο Χρίστο Χ. Λιάπη

Δεύτερο Ιατρείο στην Καλαμπάκα λειτουργεί, από τον Ιούνιο, ο γνωστός Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος X. Λιάπης MD, MSc. PhD, ως παράρτημα του ιατρείου του στην Κηφισιά. Σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού για το πεδίο των νευροεπιστημών της Καλαμπάκας, στην οδό Περικλέους 8, καθώς εκεί ασκούσε το λειτούργημα...

Άννα Γίδα – Παιδίατρος – Καλαμπάκα

Άννα Γίδα – Παιδίατρος Τρικάλων 114-116 , Καλαμπάκα Ωράριο Ιατρείου: Καθημερινά: πρωί 9.00-1.30 Απόγευμα 6.00-9.00 (εκτός Τετάρτης) Τηλ.: 24320 78433 Fax.: 24320 78434 Κιν.: 6977 636897 e-mail: [email protected]

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

Ο Δρ. Αλέξανδρος Τσαρούχας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική του γόνατος και του ώμου, την επανορθωτική χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων και την τραυματολογία. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Ψητοπωλείο «Ψηστήρι» στην Καλαμπάκα με πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές

Στην οδό Πίνδου 47 στην πόλη μας λειτουργεί ένα καταπληκτικό ψητοπωλείο, το Ψηστήρι. Σ' έναν άψογα διαμορφωμένο χώρο μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές όπως λαχταριστά σουβλάκια, χοιρινό και κοτόπουλο. Ο πλούσιος κατάλογος περιλαμβάνει ακόμη πίτες με γύρο, κεμπάπ, λουκάνικο, ποικιλία ορεκτικών και σαλάτες και πολλά άλλα, όλα μια σκέτη απόλαυση. Μπορείτε...

ΠΑΠΠΑΣ: Οικοδομικά Υλικά – Χωματουργικά έργα – Είδη Υγιεινής

Νέο κατάστημα στην Καλαμπάκα Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ, είναι γνωστή σε όλους εδώ και πολλά χρόνια για τις δραστηριότητές της στα χωματουργικά έργα. Πριν από 5 περίπου χρόνια επεκτάθηκε στο χώρο των οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής ανοίγοντας ένα πρότυπο κατάστημα στην Διάβα Καλαμπάκας. Πελάτες της είναι πολλοί επαγγελματίες της πόλης και...

HOTEL KOSTA FAMISSI – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – METEORA

Hotel Kosta Famissi Τρικάλων 144, Καλαμπάκα Τηλ. 2432079192 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ