ΠΡΩΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ : http://armonikos.gr η ιστοσελίδα των πρώτων αριθμών –  Γιαννούλας Νίκος ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστώ τους κ.κ. Γιώργο και Νίκο Μπακόλα για την ανιδιοτελή και εξαιρετική παρουσίαση των δύο πρώτων δημοσιεύσεων μου στην ιστοσελίδα τους tameteora.gr

Επίσης για την έμπνευσή τους να επιμεληθούν και δημοσιεύσουν στην Αγγλική το άρθρο μου. Μου έδωσαν έτσι την δυνατότητα να διαπιστώσω αρχικά τι ανταπόκριση έχουν οι απόψεις μου παγκόσμια γεγονός που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Επειδή και οι δύο είναι και ταπεινοί άνθρωποι πληκτρολογήστε στο Google : prime numbers distribution pattern (πρώτοι αριθμοί κατανομή μοτίβα) και θα καταλάβετε.

Το θέμα των πρώτων αριθμών είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αποτελεί μέρος παρουσίασης σε ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Θα συνεχίσω να δημοσιεύω με συνοπτικό ενημερωτικό δελτίο τις βασικότερες ενότητες της εργασίας μου , ταυτόχρονα με τις δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα μου σαν αντίδωρο της προηγούμενης φιλοξενίας σας.

Όσοι ενδιαφέρονται για τα μεγάλα προβλήματα των πρώτων αριθμών δημιούργησα την ιστοσελίδα μου http://armonikos.gr . Δεν είναι εμπορική ιστοσελίδα. Δημοσιεύει αποκλειστικά θέματα που αφορούν το Θεώρημα των πρώτων αριθμών. Θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα και σε παγκόσμια πρώτη δημοσίευση συμπεράσματα που θα σας εκπλήξουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ