Η παραδοσιακή βρύση «Μτσιάρα» στην Βλαχάβα παραμένει ακόμη χωρίς νερό

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Επί τρία (3) χρόνια η βρύση μέσα στην πλατεία της Βλαχάβας είναι στεγνή.

Όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει η αιτία είναι ο πρόεδρος της κοινότητας Γεώργιος Ντιναπόγιας που κάθε φορά που η ΔΕΥΑΜ ανοίγει το νερό αυτός πηγαίνει τη νύχτα και κλείνει τη βάνα και ξηλώνει το δίκτυο, 20 μέτρα λάστιχο, και το εξαφανίζει. Ακόμη πήρε και την σημαία, το σύμβολο του Έθνους.

Όλα αυτά τα κάνει, δήθεν, επειδή δεν φτάνει το νερό για το χωριό. Η ΔΕΥΑΜ ήρθε και μέτρησε πόσο νερό τρέχει με ένα ένα «καλαμάκι» το 24ωρο είναι ενάμιση κυβικό. Σε σύνολο, με φυσιολογικές συνθήκες, 150 κυβικά που στέλνει το δίκτυο η κατανάλωση του χωριού δεν υπερβαίνει τα 80 κυβικά.

Την βρύση την έκτισα εγώ με προσωπική μου δαπάνη, 13.000 ευρώ το 2010 που ήμουνα πρόεδρος για να πίνει ο κόσμος νερό. Είναι ποτέ δυνατόν να το έκανα για να μείνει το χωριό χωρίς νερό; Όταν στο χωριό η οικογένειά μου είμαστε τέσσερα άτομα και τα παιδιά μου έχουν 200 μικρά και μεγάλα γελάδια.

Αλλά μια είναι η αλήθεια, ότι ο πρόεδρος οδηγούμενος από το πολιτικό «μίσος» βρήκε να ξεσπάσει με αυτόν τον ανήκουστο τρόπο στη βρύση.

Όλοι οι δημότες γνωρίζουν επί τρία χρόνια δεν έκανε ούτε 50 ευρώ έργο στο χωριό και ασφαλώς δεν έχει κανένα νόημα.

Μετά απ’ όλα αυτά έπρεπε να έχει παραιτηθεί ώστε το χωριό να αφήσει πίσω του τη μαύρη και θλιβερή εικόνα του. Όσα αναφέραμε τα γνωρίζει και ο ίδιος ο Δήμαρχος ο οποίος «καλύπτει» τον πολιτικό του αντίπαλο κύριο Ντιναπόγια σκεπτόμενος να αυξήσει τους ψήφους στη Βλαχάβα και με αυτό τον τρόπο απομακρύνει τους ηρωϊκούς συνεργάτες που έχει.

Όταν έρθουν οι εκλογές όμως, αυτή η παρέα του νυν προέδρου θα τον «κάψει» σαν χάρτινο πύργο όπως έκαναν και με άλλους τρεις Δημάρχους.

Σας ευχαριστώ
Με εκτίμηση
Γεώργιος Τσεκούρας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ