Σε πείσμα των καιρών δωρεάν καφές και κρουασάν κάτω από τον πλάτανο

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μεγάλη ήταν η χαρά στους λάτρεις του καφέ στο άκουσμα από ραδιοφώνου για free coffee, σε όλους ήρθε στο μυαλό το παρακάτω γεγονός:
”Στην Οδησσό οι κάτοικοι περιμένουν τη ρωσική επίθεση δίνοντας και παίρνοντας κουράγιο ο ένας με τον άλλο. Πολλά μαγαζιά έχουν κλείσει, ένας φούρνος όμως στο κέντρο της πόλης όχι μόνο παραμένει ανοιχτός, αλλά προσφέρει δωρεάν κρουασάν και καφέ. Ο ιδιοκτήτης του γαλλικού φούρνου αν και ήρθε πριν από λίγους μήνες στην πόλη, την θεωρεί σπίτι του. «Οι άνθρωποι έρχονται εδώ και παίρνουν λίγη χαρά», λέει, αναγνωρίζοντας ότι τα κρουασάν και ο καφές δεν μπορούν να τα διορθώσουν όλα”.
Παιδιά μην τρέχετε να προλάβετε η Κρανιά Ασπροποτάμου απέχει περίπου 50 χιλ και δεν είχε σε έλεγχο του ΕΟΔΥ κρούσματα ”covid”, με αποτέλεσμα πολλοί να χαρακτηρίσουν το χωριό ως ”COVID FREE” περιοχή.
Στο υπέροχο χωριό λοιπόν οι νέοι προσπαθούν από το πρωί να εξηγήσουν στους μεγαλύτερους ότι άλλο ”FREE COFFEE” και άλλο ”FREE COVID”, άλλο κλούτσα και άλλο βούρτσα.
Μαθαίνω ότι οι ιδιόκτητες των μαγαζιών του χωριού έχουν βγάλει πλακάτ με μετάφραση των παραπάνω λέξεων… Ένας παππούς ρωτάει αν και το λουκούμι θα είναι ”FREE” και το γέλιο συνεχίζεται!!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ