Η παγκόσμια δικτατορία θα αποτύχει

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ίσως το πιο σημαντικό, από αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, είναι η κυνική ομολογία ότι το όλο αφήγημα με τον κορωνοϊό (Covid-19) και οι πρακτικές, που χρησιμοποιήθηκαν για την -υποτιθέμενη- αντιμετώπισή του, ηταν μέρος ενός καλοσχεδιασμένου σεναρίου για την ελευση παγκοσμίως μιας Νέας Τάξεως Πραγμάτων (σήμερα τη λένε Μεγάλη Επανεκκίνηση – Great Reset, είναι ο τίτλος ομώνυμου βιβλίου του γνωστού Κλάους Σβάμπ).

Ο Κλάους Σβάμπ, άνθρωπος του παρασκηνίου της παγκόσμιας εξουσίας μέχρι που εμφανίσθηκε ο κορωνοϊός (μετά βγήκε πλέον φανερά), ο σύμβουλός του ισραηλινός Γιουβάλ Νώε Χαράρι, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Τζώρτζ Σόρος και μερικοί ακόμη λιγότερο γνωστοί και λιγότερο «ομιλητικοί» είναι αυτοί κυρίως που βγαίνουν και, παίζοντας τον ρόλο «εκπροσώπων τύπου» μιας παγκόσμιας υπερεξουσίας, μας λένε «προφητικά» τι θα συμβεί στη συνέχεια. Έτσι ο Μπιλ Γκέιτς εδήλωσε προσφάτως (Απρίλιος 2022) ότι «δεν έχουμε δει ακόμη τα χειρότερα της πανδημίας» (σε αντίθεση με αυτό που φαίνεται παγκοσμίως, όπου τα «μέτρα χαλαρώνουν»). Έτσι οι λιγότερο «φωτισμένοι» «προφήτες», τύπου «ειδικών», μάς λένε ότι από το φθινόπωρο θα έχουμε νέες μεταλλάξεις, εξάρσεις και εγκλεισμούς και μάς επισείουν το πρόσφατο παράδειγμα του Lockdown – δικτατορίας στη Σανγκάη των 25 εκατομμυρίων κατοίκων.

Παράλληλα ο Κλάους Σβάμπ δηλώνει ότι μέχρι το 2026 θα έχουμε όλοι ένα τσιπάκι στον εγκέφαλο.

Το φαινομενικά εκπληκτικό είναι ότι μπροστά σ’ αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι θεσμικά δεν εκπροσωπούν τίποτε, ούτε είναι εκλεγμένοι από κανένα, στέκονται «προσοχή» αυτοί που -υποτίθεται- εκπροσωπούν θεσμικά λαούς και εξουσίες.

Δεν αγνοούμε ότι πίσω από τους ορατούς μαριονετίστες, που κάνουν δηλώσεις κ.λπ., βρίσκονται άλλοι, σημαντικότεροι, αόρατοι μαριονετίστες, που δίνουν εντολές.

Και βέβαια υπάρχουν και οι κατά τόπους και χώρες μαριονέτες, που ακούουν στα ονόματα Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι κρατών, υπουργοί και άλλοι, τυπικά εκλεγμένοι, εκπρόσωποι αρχών και εξουσιών, που εκτελούν πειθήνια και μεταφέρουν τις εντολές στα κατώτερα επίπεδα.

Αυτή η παγκόσμια εξουσία – υπερεξουσία των λεγομένων σκοτεινών δυνάμεων, που πράγματι είναι σκοτεινότατες και σατανικές, όπως αποδεικνύεται από τη δράση τους, μέχρι περίπου το 1975 δρούσε πίσω από κλειστές πόρτες στοών και άλλων παρομοίων λεσχών. Έκτοτε έκριναν ότι οι συνθήκες ωρίμασαν και πλέον απευθύνουν τις σκοτεινές τους μυήσεις σε όλο τον κόσμο, προσπαθώντας να τραβήξουν στην αποστασία από τον αληθινό Θεό και στην πολύμορφη διαστροφή μικρούς και μεγάλους, ξεκινώντας, ει δυνατόν, από το νηπιαγωγείο.

Τα δυσάρεστα νέα είναι ότι αυτή η σατανοκίνητη ελίτ -αλήτ, επιδιώκοντας με εμμονή τον παγκόσμιο στόχο της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, δεν θα διστάσει προ ουδενός. Εξ άλλου εφαρμόζουν το δόγμα των Ιλουμινάτων (δήθεν Πεφωτισμένων) ordo ad chaos (=τάξη από το χάος).

Για να πετύχουν αυτή τη Νέα Τάξη, εκτός των άλλων, αποδυναμώνουν τις εθνικές κυβερνήσεις, τις όποιες έτσι κι αλλιώς ελέγχουν μέσω μαριονετών. Θέλουν να δώσουν υπερεξουσίες σε παγκόσμιους οργανισμούς. 22-28 Μαΐου στην Ελβετία θέτουν σε ψηφοφορία το νέο καταστατικό του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) με τον οποίο ο Π.Ο.Υ. γίνεται υπερεθνική εξουσία, που θα μπορεί να επιβάλει παγκοσμίως έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση υπάρχουσας ή επαπειλούμενης πανδημίας. Τα μέτρα αυτά θα είναι υποχρεωτικά για τα 193 κράτη – μέλη του Ο.Η.Ε.! Τις νέες αυτές ρυθμίσεις, που κάνουν ουσιαστικά τον Π.Ο.Υ. παγκόσμια κυβέρνηση, πρότειναν οι Η.Π.Α. του Τζο Μπάϊντεν.

Να σημειώσουμε ότι το κοσμοθεωριακό υπόβαθρο της Νέας Τάξης είναι η λεγομένη Νέα Εποχή του Υδροχόου, όπου θα προσπαθήσουν να φέρουν ένα ψεύτικο μεσσία – Χριστό (Αντίχριστο), παγκόσμιο κυβερνήτη, ο οποίος -συμφωνα με τις δαιμονικές θεωρίες και επιδιώξεις τους- φιλοδοξεί να εκτοπίσει τον πραγματικό Μεσσία Κύριό μας Ιησού Χριστό.

Αυτό το σχέδιο είναι παγκοσμίως σε εξέλιξη σήμερα.

Ο κατασκευασμένος κορωνοϊός, και ό,τι άλλο σχετικό φέρουν, είναι για να προωθήσει αυτή τους την επιδίωξη. Ο πόλεμος στην Ουκρανία επίσης.

Σπρώχνουν τη Ρωσσία σε έναν πόλεμο, ο οποίος θα είναι παγκόσμιος και πυρηνικός. Ο Θεός να λυπηθεί την ανθρωπότητα.

Υπάρχουν όμως και τα καλά νέα. Είναι ότι αύτή η γενική πρόβα, που ξεκίνησαν για τη δαιμονική τους Νέα Τάξη (= παγκόσμια δικτατορία), θα αποτύχει. Αύτό μας το λέγει το αψευδές στόμα των προφητών παλαιότερων και -κυρίως- νέων, όπως ο άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης και άλλοι λιγότερο γνωστοί.

Δεν θα προλάβουν, έλεγε, για το σφράγισμα, ο αγιασμένος Γέροντας π. Ιωάννης Καλαΐδης από τις Σέρρες.

Θα περάσουμε ένα γερό τράνταγμα. «Μετά, όμως, τη μπόρα τη δαιμονική, θα έλθει η λιακάδα η θεϊκή» (Αγιος Παΐσιος).

Γι’ αυτό πρέπει να αποκτήσουμε εγκαίρως γερά πνευματικά θεμέλια. Αμην.

Το κείμενο είναι από τη συντονιστική επιτροπή του περιοδικού «Παρακαταθήκη», αρ. 143.
Επιμέλεια: Δημήτρης Τσεργούλας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ