Πέρυ Χαρτοπούλου: Βγάλε κι εσύ ένα πόρισμα μπορείς…

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Νομίζω ότι είναι μία εξαιρετικά συγκινητική στιγμή αυτή όπου το χθες έρχεται να μας οδηγήσει στο αύριο με τάξη και ασφάλεια και ευχαριστούμε θερμά την Κυβέρνηση γι αυτό το ταξίδι στο χρόνο.

Κάποιοι χορηγοί του κόμματος, οι αδελφές και το ξέπλυμα των natura φυσικών τοπίων της χώρας, μια λίστα Πέτσα αγκαλιά με την δημοσιογραφία, πρώην και νυν ακροδεξιοί με τσεκούρια και σβάστιγγες, πολλή βλακεία και αριστεία με μπουζούκια και Ρουβάδες, συνθέτουν αυτό που οι πολίτες της Χώρας εμπιστεύτηκαν να μας κυβερνήσει.

Σε αυτή την δύστυχη χώρα σε ερώτηση-διαπίστωση δημοσιογράφου προς τον Πρωθυπουργό της Χώρας ότι το 2021 ήταν πολύ χειρότερη χρονιά από αυτή του 2020, διότι είχαμε 16.000 νεκρούς, εκείνος απάντησε: «Ως προς τους νεκρούς, βεβαίως. Όμως, ταυτόχρονα κρατήσαμε την οικονομία ανοιχτή και σώσαμε τον τουρισμό».

Στην ίδια αυτή δύστυχη χώρα ο γόνος Μπακογιάννης βραβεύεται ως ένας από τους καλύτερους δημάρχους στην Ευρώπη! Στο μεταξύ διαβάζουμε ότι ο Οργανισμός που βράβευσε τον Μπακογιάννη είναι ένας ανύπαρκτος Οργανισμός , μία Κροάτικη ΜΚΟ με διεύθυνση και ΑΦΜ φαντάσματα.

Βγαίνει ο Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών που κατάφερε να εξασφαλίσει φθηνά PCR τέστ και λέει ότι «δεν είναι μαγικό, είναι δημοπρασία», και η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να κινηθεί αποφασιστικά για την διαμόρφωση της τιμής του τεστ πατάσσοντας την κερδοσκοπία, και βγαίνει ο Άδωνης και τον μαλώνει, ενώ ο ΕΟΔΥ τον μπλοκάρει, ισχυριζόμενος ότι «δεν κάνει συμβάσεις με Δήμους».

Και τελικά σήμερα (χθες για την ακρίβεια) βγαίνει ένα πόρισμα που η ΥΕΝΕΔ και τα άλλα παιδιά πλασάρουν ως πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής η οποία ερεύνησε…. και βρήκε….. τον ένοχο για τα Πετσωμένα κανάλια και την έμμεση χρηματοδότηση δημοσκόπησης της Opinion Poll, που δεν είναι άλλος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι λοιπόν η ΝΔ με το δικό της πόρισμα, που τέθηκε σε ονομαστική ψηφοφορία ως πόρισμα της Επιτροπής, αποφαίνεται ότι είναι αθώα και πως ό,τι συνέβη ήταν σκευωρία του Αλέξη και των Μαδουροσυριζαίων.

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία ότι το πόρισμα της Εξεταστικής είναι το πόρισμα που κατέθεσε η ΝΔ και ψηφίστηκε μόνο από 15 βουλευτές-μέλη της πλειοψηφούσας κοινοβουλευτικής ομάδας, ενώ το καταψήφισαν οι 12 βουλευτές-μέλη της Επιτροπής από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Ο ανεξάρτητος δε βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που μετείχε στις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής ως εκπρόσωπος των ανεξαρτήτων βουλευτών, ψήφισε «παρών».

Δεν έχει καμία σημασία ότι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης ζητούν την διαβίβαση όλων των στοιχείων που έχουν προκύψει στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές προκειμένου αυτές να αναζητήσουν την ύπαρξη ποινικών ευθυνών.

Αυτοί πανηγυρίζουν. Μόνοι τους. Όπως και μόνοι τους αθωώθηκαν.

Όμως, το τελικό πόρισμα είναι αυτό που θα έχει σημασία. Και αυτό το πόρισμα θα είναι του Ελληνικού Λαού. Και αυτό δεν θα μπορέσετε να το αλλάξετε.

Πέρυ Χαρτοπούλου
Μέλος Ν.Ε.
Γραμματέας Ο.Μ. Καλαμπάκας
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img