Η Covid είναι ενορχήστρωση για την εξυπηρέτηση μιας ατζέντας – Η καταστροφή της ελευθερίας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Του Πώλ Κρέϊγκ Ρόμπερτς*

Επιμέλεια: Δημήτρης Τσεργούλας

Τα συσσωρευμένα στοιχεία είναι συντριπτικά ότι ο Covid είναι ενορχήστρωση, σκοπός της οποίας είναι η εξάλειψη της ανθρώπινης αυτονομίας. Στόχο έχει να κάνει την έννοια της ελευθερίας μια βρώμικη λέξη, πού θα σας φέρει Covid, ασθένεια καί θάνατο.
Καθώς και το φυσικό νόμισμα είναι μια αναγκαιότητα για την ανθρώπινη αυτονομία, οι παγκοσμιοποιητές εργάζονται για την αντικατάστασή του με ψηφιακό χρήμα. Χαρτονόμισμα, κέρματα, χρηματικές εντολές και επιταγές περνούν χέρι-χέρι και φέρουν, μας λένε, πιθανή μόλυνση από τον Covid.
Αντίθετα, το ψηφιακό χρήμα είναι εικονικό. Κανείς δεν το αγγίζει. Το πιο σημαντικό για τους παγκοσμιοποιητές είναι ότι δεν μπορεί να αντληθεί από έναν λογαριασμό σε φυσική μορφή και δεν μπορεί να είναι κρυμμένο. Δεν μπορείτε να πραγμα-τοποιήσετε ανώνυμες πληρωμές με ψη-φιακό χρήμα. Το απόρρητο αποχαιρετά τη ζωή σας. Γίνεστε εντελώς διαφανείς.
Ορισμένοι ελπίζουν ότι οι άνθρωποι θα έχουν το δικό τους ψηφιακό χρήμα με τη μορφή κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, οι μεταφορές μπορούν να αποφευχθούν μεταξύ ενός επίσημου ψηφιακού νομισματικού συστήματος και ιδιωτικών κρυπτονομισμάτων. Επιπλέον, ή ιδιωτική πληρωμή σε κρυπτονομίσματα ενοικίων, υποθηκών, δανείων αυτοκινήτων, λογαριασμών παντοπωλείων κ.λπ. μπορεί να απαγορευτεί.
Μια ιδιωτική οικονομία κρυπτονομισμάτων πρέπει να λειτουργεί εκτός της επίσημης οικονομίας ψηφιακού χρήματος. Καθώς ο σκοπός του ψηφιακού χρήματος είναι να εξαλείψει την ανθρώπινη αυτονομία, μια τέτοια παράλληλη οικονομία θα καταργηθεί.
Το ίδιο ισχύει και για πληρωμές με χρυσά και ασημένια νομίσματα. Θα μπο-ρούσατε να πληρώσετε για μια ιδιωτική υπηρεσία ή για ιδιωτικά καλλιεργημένα τρόφιμα από κήπους, εάν επιτρέπονται κήποι σε έναν κόσμο τεχνητών τροφίμων που κατασκευάζονται σε εργοστάσια. Παρόμοιο σχεδιασμό περιλαμβάνει το «Great Reset» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Αλλά δεν θα μπορούσατε να αγοράσετε εισιτήριο σπιτιού ή αυτοκινήτου ή αεροπορικής εταιρείας με χρυσό ή ασήμι.
Οι άνθρωποι χαιρέτισαν την ψηφιακή επανάσταση, χωρίς να αναγνωρίσουν τις ολοκληρωτικές συνέπειές της.
Η αλλαγή που μας φέρνουν οι ελίτ είναι τόσο ριζοσπαστική, που οι άνθρωποι την απορρίπτουν. Όμως, οι έξυπνες συσκευές τούς έχουν ήδη παγιδεύσει στην αλλαγή. Το μέλλον που ξεδιπλώνεται είναι μια επανάληψη των αρχαίων χρόνων, όταν οι άνθρωποι συντάχθηκαν υπό τον έλεγχο των ιερέων ή των Δρυΐδων. Κάθε άτομο που έδειχνε κάποιο σημάδι ανεξαρτησίας ήταν πρωταρχικός υποψήφιος για θυσία, για να καθησυχάσει τους θεούς. Σε ολόκληρο τον Δυτικό Κόσμο αυτό συμβαίνει ήδη σε όσους λένε την αλήθεια: Manning, Assange, Showden.
Εάν οι άνθρωποι θέλουν να είναι ελεύθεροι, πρέπει να εξαλείψουν τους παγκοσμιοποιητές και να εκτοπίσουν τους δισεκατομμυριούχους. Μέχρι τον τελευταίο. Δεν έχει νόημα να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά, διότι, καθώς οι κλεμμένες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ καθιστούν ξεκάθαρο, για τίς ελίτ δεν έχουν καμμία απολύτως σημασία η δημοκρατία και η φωνή του λάου. Μισούν την έννοια της κυβέρνησης που λογοδοτεί στον λαό.
Η προτιμώμενη κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για τις ελίτ, όπως και οι αρχαίες κυβερνήσεις ήταν υπόλογες στους ιερείς, τους Δρυΐδες και τους Φαραώ. Φαίνεται αρκετά σαφές ότι είναι η κατεύθυνση προς την οποία κατευθύνεται ο Δυτικός Κόσμος. Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab εξήγησε στις 13 Μαΐου 2019, στο Συμβούλιο του Σικάγου για τίς παγκόσμιες υποθέσεις ότι η εποχή της ελευθερίας τελείωσε και ολοκληρώθηκε (Βλ. https://www.youtube.com/watch?v=CVIy3rjuKGY)
Παρατηρήστε ότι η νέα εποχή της απουσίας της ελευθερίας «είναι πάνω μας». Γιατί είναι πάνω μας; Πώς είναι ανεξάρτητη από «εμάς»; Ο Θεός εξαπέλυσε τη «Νέα Εποχή»; Όχι. Είναι πάνω μας γιατί αυτό κάνουν οι ελίτ σε εμάς. Οι παγκόσμιες ελίτ μας κάνουν να σκεφτόμαστε ότι είναι οριστικοποιημένο και δεν μπορείς να αντισταθείς. Εάν το επιτρέψουμε, θα είμαστε υπεύθυνοι για την καταστροφή της ελευθερίας μας. Γιατί να μην καταστρέψουμε όσους προσπαθούν να μας καταστρέψουν;
Μπορεί να αποτραπεί. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να περικυκλωθεί μια χούφτα ολοκληρωτικών πάγκοσμιοποιητών. Δεν απαιτείται τίποτα σαν τα θύματα της Μπολσεβικικης Επανάστασης, της Αμερικανικής Επανάστασης, της Γαλλικής Επανάστασης. Η ελευθερία δεν είναι εναντίον ενός κατεστημένου πλήθους που πρέπει να εξαλειφθεί. Μόνο λίγοι παγκοσμιοποιητές, που καταλαμβάνουν την εξουσία όσο οι άνθρωποι δειλιάζουν και κάθονται πιπιλίζοντας τους αντίχειρές τους. Εάν οι παγκοσμιοποιητές δεν εξαλειφθούν, θα μας εξαλείψουν με την έννοια της αυτονομίας μας, της ανεξαρτησίας μας, της ικανότητάς μας να εκφράζουμε μια άποψη αντίθετη με την ελίτ, την ανθρωπιά μας.
Αυτές οι τελευταίες γραμμές θα προκαλέσουν ερωτήσεις, αν υποστηρίζω τη βία. Δεν υποστηρίζω τίποτε. Περιγράφω μια κατάσταση και κάνω μια ερώτηση. Χάνουμε την ελευθερία μας. Θα κάνουμε κάτι για αυτό;
Ίσως κάνω λάθος. Άλλα με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες είναι προφανές ότι οι κυβερνήσεις στον Δυτικό Κόσμο ασκούν βία κατά των λαών, τους οποίους φέρεται να εκπροσωπούν. Η βία εναντίον ανθρώπων υπερβαίνει τις συλλήψεις, επειδή δεν φορούν μάσκα, και τα πρόστιμα για μη τήρηση της κοινωνικής απόστασης. Οι εγκλεισμοί στερούν ανθρώπους από τις επιχειρήσεις τους, απαγορεύουν τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και την ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι. Πρόκειται για τεράστιες παρεμβολές στα δικαιώματα που χρειάστηκαν αιώνες αγώνων για να κατακτηθούν. Και όλα αυτά για το τίποτε, καθώς τα ποστοστά θανάτου από τον Covid είναι πολύ μικρά.
Ο Δυτικός Κόσμος παγωμένος από τον φόβο με ψέματα και προπαγάνδα έχει έγκατείψει την ελευθερία. Οι λαοί του Δυτικού Κόσμου θα αποδεχθούν τη βία, που τους επιβλήθηκε, και την ακύρωση των δικαιωμάτων τους; Εάν οι άνθρωποι του Δυτικού Κόσμου δεν θα υπερασπιστούν την ελευθερία τους, δεν θα την έχουν.

* Ο Paul Craig Roberts (Πώλ Κρέϊγκ Ρόμπερτς) είναι Οικονομολόγος καί συγγραφέας, πρώην υφυπουργός στις Η.Π.Α.
** Πηγή: https://www.paulcraigroberts.org/2021/01/05/covid-is

(Περιοδικό «Παρακαταθήκη»)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ