Επιστολή προς τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων

Κύριε Σωτήρη Φαμίση,
Πριν τρεις µήνες περίπου ήταν να γίνει η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης ξενοδόχων Ν. Τρικάλων που ήσουν πρόεδρος, αλλά δυστυχώς σε χάσαµε.
Γιατί; έκρινες ότι τις εκλογές τις είχες χαµένες; Δεν ήταν να ηγηθείς εκ νέου; Τι σε έκανε να τερµατίσεις έτσι άδοξα; Γιατί δεν ήρθες να µας πεις όσο ήσουν πρόεδρος για ποιο λόγο καθυστέρησες να κάνεις δυο έτη εκλογές και να µας µπλοκάρει τον λογαριασµό η τράπεζα και τα προγράµµατα που µας έχουν εγκριθεί να κινδυνεύουν να χαθούν;
Μάλιστα, τώρα µαθαίνω ότι «ξέχασες» να δώσεις τη σφραγίδα του συλλόγου επικαλούµενος ότι δεν ξέρεις που είναι, όπως επίσης πριν ένα µήνα δεν έδινες τους κωδικούς του προγράµµατος της Κύπρου που είχε εγκριθεί για λογαριασµό της Ένωσής µας. Τι πιστεύεις ότι είναι η σφραγίδα και οι κωδικοί ενός προγράµµατος;
Η σφραγίδα είναι η αποτύπωση της Ένωσης που τα µέλη σε είχαν ψηφίσει να την εκπροσωπείς, σήµερα που δεν είσαι επικεφαλής και αποτελείς ξένο σώµα, την επιστρέφεις και οι κωδικοί είναι για να τους έχει ο υπεύθυνος του προγράµµατος για να κάνει αυτό που του έχει ανατεθεί.
Αλλά αυτό είναι τίποτα για σένα, ίσως έχεις την εντύπωση ότι είσαι πάντα καβάλα στο άλογο και ό,τι θέλεις κάνεις. Αµ δεν είναι πάντα έτσι και καµιά φορά το άλογο αντιλαµβάνεται ότι ο αναβάτης χάνει τον έλεγχο και αυτό αντιδρά ενστικτωδώς. Ο αυτοέλεγχος είναι µεγάλο προσόν διότι δοκιµαζόµαστε στα λάθη και στις παραλείψεις µας.
Μα καλά, πάλι µας ξεπέρασες, τόσο πολύ θέλεις να έχεις τον τίτλο του πρόεδρου που ενώ εκκρεμούν υποθέσεις στην Ένωση ξενοδόχων Ν. Τρικάλων, αντ’ αυτού πήγες άρον άρον και έκανες άλλον σύλλογο με τίτλο «ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ και ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ»; Γιατί δεν βάζεις και τις ταβέρνες και τα καφέ στον τίτλο; Τόσο ‘φιλοτιτλος’ έχεις γίνει; Ξέρω θέλεις οφίτσιο και τίτλο ‘πρόεδρος ξενοδόχων’ γιατί είναι πιο εύκολο έτσι να πηγαίνεις στην Περιφέρεια, στους Δηµάρχους και να προβάλεις τις επιχειρήσεις σου, είσαι πολυάσχολος.
Άραγε εκεί στο νέο σύλλογο που δηµιούργησες θα κάνεις εκλογές ή από τώρα η θέση του προέδρου είναι ‘καβατζοµένη’; Τα νέα μέλη θα µας τα ανακοινώσεις ποια είναι; Γιατί ακούω ότι έχεις και ξενοδόχους, αλλά δυο εξ αυτών µου λένε ότι δεν υπέγραψαν; Κατά τα λοιπά, σύλλογος µεγάλος δεν υπάρχει άλλος.
Και τα ενοικιαζόµενα καταλύµατα; Και αυτά χρίζουν άλλου συλλόγου; Γιατί, δεν υπάρχει σύλλογος ενοικιαζόµενων δωµατίων, αυτός που ηγείται ο Γιάννης Καρακαντας; Εκτός και εάν έχεις µέλη από την βραχυχρόνια µίσθωση.
Εν κατακλείδι κ. Σωτηρη Φαμίση,
Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων δεν είναι παιχνιδάκι κανενός. Με το να συνεχίζεται να χρησιµοποιείται στον τίτλο του Συλλόγου σας το «ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», αυτό προκαλεί σύγχυση στον κόσµο και τότε μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση, διότι θα δυσαρεστήσεις κι άλλο τους συνάδελφους που εκπροσωπούν επάξια την Ένωσή µας και υπενθυµίζω ότι είµαστε πολλοί, συνεργαζόµαστε άψογα µεταξύ µας και σου λέω ότι κατά τη γνώμη μου η πλειοψηφία των συναδέλφων μου είναι ήδη δυσαρεστημένοι, διότι όταν εµείς σε περιµέναµε να κάνουµε εκλογές, εσύ το απέφυγες.
Όταν αναλαμβάνουμε μια Ένωση δεν εξυπηρετούμε τα συμφέροντα τα δικά μας αλλά της Ενώσεως και των μελών που μας εμπιστεύτηκαν την τύχη των επιχειρήσεών τους.
Προτείνω να συνεργαστείς μαζί μας επιστρέφοντάς μας την σφραγίδα και τους κωδικούς για να συνεχίσουμε, εμείς που μείναμε, και είμαστε πολλοί, την ομαλή λειτουργία της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων.

Μιχάλης Ντόβας,
Μέλος Ένωσης Ξενοδοχείων
Ν. Τρικάλων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ