Απορρίφθηκε η έφεση της πρώην ΕΑΣ Καλαμπάκας κατά των εργαζομένων

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 190/2020 απόφαση του Εφετείου Λάρισας απορρίφθηκε η έφεση της Ένωσης Καλαμπάκας κατά των πρώην εργαζομένων και επιδικάζει την καταβολή αποζημίωσης απόλυσης ενός μεγάλου ποσού που δικαιούνταν οι απολυθέντες καθώς και των δεδουλευμένων.

Ο ισχυρισμός ότι οι εργαζόμενοι αποχώρησαν οικιοθελώς και ότι δεν κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες απορρίφτηκαν παντελώς.

Πλέον, απομείνει να βγουν σε πλειστηριασμό οι κτηριακές εγκαταστάσεις (σύμφωνα με αίτηση που κατέθεσε στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας ο εκκαθαριστής) και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι που έχουν προτεραιότητα, καθώς και οι υπόλοιποι, τράπεζες, προμηθευτές κ.λπ.

Έτσι, η δικαίωση των εργαζομένων ήρθε παρά τη λοιδορία και την κατασυκοφάντηση που υπέστησαν όλα αυτά τα χρόνια, και να αντιληφτούν οι συνέταιροι και τα μέλη του συνεταιρισμού ότι οι ευθύνες των Προέδρων και των μελών των Δ.Σ. εύκολα μετακυλίονταν στους εργαζόμενους.

Οι ευθύνες πολλές, ο καταλογισμός στη συνείδηση του κόσμου.

Τουλάχιστον μια δημόσια συγνώμη όχι μόνο στους εργαζόμενους αλλά στα μέλη του συνεταιρισμού και στο λαό της Καλαμπάκας που όλα αυτά τα χρόνια στήριξε την οργάνωση.

Η διαχείριση σε κοινά πράγματα είναι δύσκολη, θέλει υπευθυνότητα, γνώσεις και ηθική.

Το αποφασίζουμε και διατάζουμε και λογαριασμό δε δίνουμε πέρασε ανεπιστρεπτί.

Η πάλαι ποτέ κραταιά οργάνωση δυστυχώς είχε άδοξο τέλος, δεν της άρμοζε ένα τέτοιο γιατί δούλεψαν και μόχθησαν πολλοί όλα αυτά τα χρόνια.

ΒΑΪΟΣ ΖΙΑΚΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ