Ευχές του προέδρου του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων Σωτήρη Φαμίση

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Φέτος, το ΣΑΒΒΑΤΟ της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ συμπίπτει με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΩΝ και ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ της UNESCO, καθώς η 18η ΑΠΡΙΛΙΟΥ κάθε χρόνο, έχει ορισθεί από την UNESCO και το ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΝΗΜΕΙΩΝ και ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ (ΙCOMOS) ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΩΝ και ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ (International Day for Monuments and Sites).

Το 1989 η UNESCO ενέγραψε τα ΜΕΤΕΩΡΑ στον κατάλογο των ΜΝΗΜΕΙΩΝ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ , ως ένα ιδιαίτερης σημασίας Πολιτιστικό και Φυσικό αγαθό, δίνοντας ξεχωριστή θέση, ανάμεσα στα ΜΝΗΜΕΙΑ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, στα ΜΕΤΕΩΡΑ μας.

Σε αυτήν την Ασύγκριτη πηγή Πίστης, Φυσικής Ομορφιάς, Αρμονίας, Ιερού Δέους και παραγωγικής έμπνευσης για τον τόπο μας.

Φέτος, γιορτάζουμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ, εν μέσω μιας πρωτοφανούς δοκιμασίας για την Ανθρωπότητα.

Μιας δοκιμασίας που απειλεί όλους τους συνανθρώπους μας, τους ηλικιωμένους μας και τις ευπαθείς μας ομάδες, ενώ πλήττει σοβαρά την Οικονομία μας, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως η δική μας που βασίζεται στην Τουριστική Ανάπτυξη.

Είθε η Ζωογόνος δύναμη της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, όπως εκφράζεται μοναδικά στην ΙΕΡΗ ΓΗ των ΜΕΤΕΩΡΩΝ που, κάτω από τη σκέπη των σεπτών ΜΟΝΩΝ τους έχουμε την τύχη και την Ευλογιά να ζούμε και να προκόβουμε, να μας γεμίζει όλους ΔΥΝΑΜΗ , ΥΓΕΙΑ και ΠΙΣΤΗ στην επόμενη μέρα της ΝΙΚΗΣ της ΖΩΗΣ και της ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ .

Σε μια Δύσκολη Συγκυρία για τον Ελληνικό Τουρισμό.
Αλλά ιδιαιτέρως για την περιοχή μας που αυτές τις ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ δεχόταν χιλιάδες επισκέπτες για να βιώσουν την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ.

Αγαπητοί Φίλοι
Αγαπητοί Συνάδελφοι

Εύχομαι από Καρδιάς σε όλους
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΑΜΙΣΗΣ
Πρόεδρος Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων με έδρα την Καλαμπάκα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ