Μήνυμα για την 25η Μαρτίου από τον Πρόεδρο Καστρακίου Γκόγκο Γεώργιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ελληνίδες , Έλληνες

Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη από ανάμεικτα συναισθήματα.

Και λέω ανάμεικτα γιατί από τη μια πλευρά έχουμε συναισθήματα χαράς ελπίδας και εθνικής υπερηφάνειας για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, όπου τιμούμε το θάρρος και την ομοψυχία των ενδόξων προγόνων μας που αντιστάθηκαν πολεμώντας την σκλαβιά των Τούρκων και πότισαν με το αίμα τους την Ελληνική Γη για την ελευθερία της πατρίδος και του έθνους μας.

Επίσης είναι ημέρα χαράς και ελπίδας γιατί είναι η γιορτή της Ορθοδοξίας και της Χριστιανοσύνης. Έχουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, γιορτή όπου η Υπεραγία Θεοτόκος θα κυοφορήσει το Υιό του Θεού ,τον Κύριο Ιησού Χριστό.

Από την άλλη πλευρά η σημερινή ημέρα μας βρίσκει με συναισθήματα λύπης με όλο αυτό που βιώνουμε ως έθνος αλλά και ως ανθρωπότητα και αναφέρομαι στον κοροναϊο που πλήττει το κόσμο.

Καλούμαστε ως έθνος να υψώσουμε την Ελληνική σημαία ως τον ελάχιστο φόρο τιμής και να κρατήσουμε ζωντανή την πίστη μας και την ελπίδα ότι με οδηγό τις θυσίες τον προγόνων μας και με τη βοήθεια του Θεού θα βγούμε για ακόμη μια φορά νικητές όχι μόνο ως Έθνος αλλά και ως ανθρωπότητα.

Χρόνια πολλά και υγεία σε όλο το κόσμο.

Με Τιμή
Γκόγκος Β. Γεώργιος
Πρόεδρος ΤΚ Καστρακίου
Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Ν.Τρικάλων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ